Tarih: 11.09.2022 14:06

Hair Challenge Apk Para Hilesi Mod 8.7.6 İndir

Facebook Twitter Linked-in

Saçlarımız, kişiliğimizin çoğunu temsil etmiş olduğu için vücudumuzun mühim bir parçasıdır. Dahası, onları şekillendirebilir ve görünüşümüzü anında değişik hale getirebiliriz! Uzun saçlardan ve zorluklardan hoşlanıyorsanız, bugün Hair Challenge oynamayı denemelisiniz. Birfazlaca engeli aşmak ve parkuru bitirmek için saçınızı olabildiğince uzatıp uzatamayacağınıza bakın. Burada, saç ne kadar uzun olursa, o denli fazla ödül olabilir. Hair Challenge Apk ile sınırsız para ve reklamsız olarak oyunu oynayama hazır mısınız?

Bu keyifli saç engeli parkuru oyunu, değişik saçları toplamanın keyfini çıkarmanızı sağlar! Burada bugün birçok engeli aşarken ve değişik renkli saçlar toplarken uzun saçlarınızı lehinize kullanacaksınız. Yol süresince sivri uçlardan ve tehlikeli engellerden kaçının ve bugün süslü bir yürüyüşün tadını çıkarın! Saçınız ne kadar uzunsa, puanınız o denli iyi olur. Bugün fazlaca sayıda elmas ve ödül almak için Hair Challenge Apk yüksek puanınızı geçebilir misiniz?

İlginizi Çekebilir: https://www.hilelioyunindir.com/insta-aero-instagram-mod-apk-indir/

Saçını uzatmayı seven biriysen, pek fazlaca insan şeklindesin. Günümüz dünyasında saçlarınızı uzatmak için yapabileceğiniz fazlaca şey var. Aloe vera, değişik saç ürünleri uygulayabilir ve zaman içinde uzamasına izin verebilirsiniz. Uzun bir saçla fazlaca fazla saç stili ve saç rengi yapabilir ve onu birçok inanılmaz ayakkabı ve elbise ile eşleştirebiliriz. Bu yüzden uzun saçlara haiz olmak kişiliğimizi göstermenin mükemmel bir yoludur.

Hair Challenge‘da, jilet şeklinde keskin bıçaklarla dolu engelli parkurlarda yürümenizi elde eden saç merkezli bir oyunun tadını çıkarabilirsiniz! Saçınızın kesilmemesi için bu nesnelerden mümkün olduğunca kaçınmalısınız. Ancak, saç uzunluğunuzu artıran kursların her yerinde değişik tüyler de alabilirsiniz. Sonunda daha yüksek puan alabilmeniz için bu tüyler fazlaca önemlidir! Saç ne kadar uzun olursa, alabileceğiniz ödüller o denli yüksek olur.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —