Tarih: 19.01.2023 21:24

Al Sancak 1. Bölüm İzle! Full TRT1 Al Sancak ilk bölüm tek parça izle

Facebook Twitter Linked-in

TRT1'in yeni dizisi Al Sancak'ın 1. bölümü 19 Ocak günü yayınlandı. Haberimiz içerisinde yeni dizi Al Sancak'in ilk bölümünü izleyebileceğiniz linki bulabilirsiniz... İşte Al Sancak 1. bölüm izle linki...

Yönetmenliğini Can Emre'nin üstlendiği, senaryosunu Atilla Engin, Mehmet Arı ve Selman Kılıçaslan’ın kaleme aldığı dizinin başrollerini ise Uğur Güneş ve Gülsim Ali paylaşıyor. 

AL SANCAK DİZİSİ KONUSU NE?

Alsancak dizisi Türk Silahlı Kuvvetleri'nin başarılarını anlatıyor. Dünyada başlayan kaos çağı, tüm ülkelerin güvenlik politikalarını gözden geçirmesine neden olur. Enerji havzalarının terör örgütlerinin kontrolüne bırakılmasıyla yeni bir döneme girilir. TSK, özel kuvvetler bünyesinde, yurt içi ve yurt dışında nokta atışı operasyonlar gerçekleştiren seçkin timler oluşturur.

Bu timlerden biri de Alsancak Timi’dir. Alsancak Timi, Türkiye’ye yönelen tehditleri yok etmek için varını yoğunu ortaya koyacaktır.

AL SANCAK DİZİSİ OYUNCULARI

Uğur Güneş - Hakan
Gülsim Ali
İdris Nebi Taşkan
Ahmet Yenilmez
Gözde Türker
Ahmet Olgun Sünear
Emre Dinler
Eslem Akar - Sedef
Tezhan Tezcan
Çağlar Sayın
Fatih Gühan
Faruk Aran
Rıdvan Aybars Düzey
Murat İnce
Melih Özdoğan

AL SANCAK TRT1İZLE

Al Sancak dizisinin TRT1'de 19 Ocak günü yayınlanan 1. bölümünü (Al Sancak ilk bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link.

AL SANCAK 1. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —