Tarih: 30.05.2023 22:00

Ben Bu Cihana Sığmazam 33. Bölüm Tek Parça Full İzle ! ATV Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm izle !

Facebook Twitter Linked-in

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 33. bölümü ATV ekranlarında 30 Mayıs 2023 günü yayınlandı. Dizinin otuz üçüncü bölümü internete yüklendi. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 33. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Ben Bu Cihana Sığmazam 33. Bölüm Full izle.

ATV'nin sevilen dizisi "Ben Bu Cihana Sığmazam"ın merakla beklenen 33. bölümü ekranlara geldi. Azra, Cezayir ve Ateş arasındaki gerilim hattının giderek arttığı dizinin son bölümünde, olaylar adeta birbirini kovaladı. İşte diziye dair yaşanan son gelişmeler ve 33. bölümdeki önemli anlar...

Dizinin son bölümünde, Azra'nın Kayıkçı ile olan bağlantısını inkar etmesi Cezayir'i şüphelendirdi. Gizli bir planla Azra'yı serbest bırakan Cezayir, Azra'nın evine Ateş'i yönlendirdi ve her tarafın incelenmesini sağladı. Bu sırada Azra'nın evinden çıkan dosyalar arasında sürpriz bir fotoğraf ortaya çıktı. Cezayir, fotoğraftaki kişinin Kayıkçı olabileceğini düşünerek yeni bir tehditle karşı karşıya kaldı.

Öte yandan, Tatavlalı, Orhan'ın ölüm haberini alınca Cezayir'i zor durumda bırakmak için suçu onun üzerine attı. Ancak Orhan'ın ölümüyle birlikte Melike ve Azamet de büyük bir tehlikenin içine düştü. Hayatlarını kurtarmak adına riskli bir karar alıp geri dönüşü olmayan bir yola giren Melike ve Azamet'in akıbeti ise izleyicileri derinden etkiledi.

Tatavlalı ise usulsüz yollardan kazandığı paraları yurtdışına kaçırmak için Mişon'u görevlendirdi. Ancak beklenmedik bir şekilde paraların yerine ulaşmadığını fark eden Tatavlalı, Mişon'un Cezayir ile işbirliği yaptığını anladı. Paralarını kurtarmak için harekete geçen Tatavlalı, para yerine çok daha değerli bir şey buldu. Bu gelişme, Tatavlalı'nın hikayesini yeni bir yöne taşıyacak gibi görünüyor.

Diğer yandan, kızının zor durumda olduğunu anlayan Kayıkçı, Leyla'ya zarar verebilecek herhangi bir saldırıya karşı korumak için karşı atağa geçti. Leyla'nın güvende olması için kimsenin tahmin edemeyeceği yolları deneyen Kayıkçı, izleyicileri heyecanlandırdı.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM KÜNYE

Yönetmen: Onur Tan

Senaryo: Yusuf Reha Alp, Mahinur Ergun ve Ali Can Yaraş

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM OYUNCU KADROSU

Oyuncular: Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan Saban (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem), Ziya Kürküt (Bekir), Pelin Uluksar (Süheyla), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Değer Alp (Canan), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Burcu Binici (Meltem) ve Işıl Yücesoy (Gülendam)

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM YENİ BÖLÜM İZLE

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin ATV'de 30 Mayıs günü yayınlanan 33. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link aşağıdadır. İşte dizi izle linki...

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 33. BÖLÜM FULL İZLE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —