Tarih: 19.11.2022 13:54

HBO'nun Efsaneler İyi Dizileri Dizi Sektörüne Damga Vuran HBO'nun En iyi Dizileri

Facebook Twitter Linked-in

Mutlaka İzlenmesi Gereken En Güzel HBO Dizileri

HBO kanalı bünyesinde yer alan ve tüm zamanların en çok izlenen, en beğenilen HBO dizilerini bir araya getirdik. İşte, izlemeye doyamayacağınız en iyi HBO dizileri…

HBO'nun En İyi Dizileri

1. House of the Dragon

 

Game of Thrones dizisinin devam niteliğinde yapımı sizlerle. House of the Dragon ile Targaryen Hanesi’nin hikayesi sizlerle. Herkesin tanıdığı Khaleesi’nin 300 yıl önceki geçmişinde var olan olaylar, bu olayların doğurduğu sonuçlar ve halkın çektiği tüm zulümleri sizlerle.

2. Winning Time The Rise of the Lakers Dynasty

 

Earvin’in 1979 draftının 1 numaralı genel seçkisi olarak gelişmesiyle birlikte, Lakers hızları için hazırlıksız bir lig ününe sahip olmasının tüm detaylarını izliyorsunuz. Amerikan eğlencesi en büyüleyici hallerine bürünürken Lakers’in kadrosu içerisinde yer alan herkesin eğlenceli ve heyecan verici anları da sizlerle.

3. The Gilded Age

 

1880’ler New York’una hoş geldiniz. İç Savaş Sonrası New York toplumu yaratmak için eski ve yeni kafalar tamamen birbirine zıt düşmektedir. Toplumun kimin tarafında olup olmayacağı belli değilken, yeni zenginler halkı tarafından eski zihniyetliler baştan çıkartmaktadır. Her karakter birbirine özel hareket eder.

4. Somebody Somewhere

 

Sam görünüşte gerçek bir Kansan’dır lakin memleket kalıbına uymak için de büyük bir mücadele etmesi gerekmektedir. Kendisi bir türlü kabul göremezken insanlarca, çevresindekileri de kaybetmeye başlar. Bu durumdan kurtulmak için kendisini uyum sağlayan bir birey olmak üzere mücadele içerisine atar. Bu mücadelesi tarafından da yabancı toplulukları da keşfetmeye başlar.

5. The Rehearsal

 

Hiçbir şey beklenildiği ya da düşünüldüğü gibi gitmez. Her zaman yeniden sararak yaşamayı istesek de bu durum mümkün değildir. Lakin dizimizde Nathan Fielder tarafından insanların hayatlarının provalarını yapmaya izin verilmektedir. Oradaki karakterlerin de hayatları yolunda gitmezken yaptıkları provalar sayesinde birbirinden ilginç olaylar meydana gelmeye başlar.

6. The Cleaning Lady

 

Thony, Kamboçyalı bir kadındır. Filipinler’in başkentinde saygın bir hastanede doktorluk yaparken hasta oğlunu gen tedavisine sokabilmek amacıyla ABD’ye gelir. Hastalığın tedavisini beklerken biten vizesini yeniletemediğinde ABD topraklarında kaçak bir şekilde kalmayı ve oğlu için bir tedavi yolu bulmayı hedefler. Geçimini sağlamak için de birbirinden kötü yollara başvurur.

7. The Plot Against America 

 

Faşizmin yükseldiği bir atmosferde yaşayan Yahu ailenin hayatını anlatan dizide yabancı düşmanı bir siyasetçi olan Charles Lindberg, Amerika Başkanı olur. Bu başkanlık ülkeyi büyük bir faşizm dalgasının içine sürükler. Bu süreçte olup bitenler Yahudi ailenin gözünden yansıtılır.

8. The Undoing 

 

Başarılı bir terapist Grace Sachs’ın hayatını konu alan dizide Grace’in hayatı bir kazanın ardından kocasının kaybolması ile kabusa döner. Kendisini felaketlerin ortasında bulan kadın oğluyla birlikte yeni bir hayat yaşamaya çalışmaktadır.

9. The Outsider

Bir çocuğun acımasızca katledilen cesedi parkta bulunur. 11 yaşındaki çocuğun ölümünün suçlusu cesetten alınan parmak izleri ve görgü tanıkları sayesinde tespit edilir. Cinayetin baş şüphelisi Flint City’nin en saygın adamlarından birisidir. İyi bir eş, iki kız babası, İngilizce öğretmeni ve Küçükler Ligi koçu Terry Maitland aslında suçsuzdur. Her ne kadar suçsuz olduğunu kanıtlamaya çalışsa da bütün kanıtlar Terry’i göstermektedir. Araştırmaya devam ettikçe ortaya çıkan gerçekler Terry’i temize çıkarabilecek mi? 2020'nin en çok izlenen dizilerinden bir tanesi ile olan yapım ile ilgili daha fazla detay için "HBO Yapımı The Outsider Dizisi İnceleme" linkine tıklayabilirsiniz.

10. Euphoria 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —