Tarih: 01.01.2016 00:00

Kıbrıs Uçak Bileti Fiyatları

Facebook Twitter Linked-in

Kıbrıs Uçak Bileti

Akdeniz’in doğusunda bulunan Kıbrıs adasında hukuki olarak tek bir yönetim bulunsa da fiili olarak iki farklı yönetim bulunuyor. Fiili yönetimde bulunan devletlerden biri olan ve Türkiye’nin “Yavru Vatan” olarak adlandırdığı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni ise resmi platformda yalnızca Türkiye tanıyor. Uluslararası alanda ise Kıbrıs adasının kuzey kesimi Türk işgali altında görülüyor. Köklü ve çekişmeli bir tarihe adını yazmış olan Kıbrıs’ta Bedesten, Lüzinyan Evi, Kumarcılar Hanı, Derviş Paşa Konağı ve Arasta Sokak gibi Kıbrıs’ın önemli ve meşhur yerlerini gezebilirsiniz. Ayrıca Kıbrıs dünya çapında, gerçekleşen casino faaliyetleriyle de tanınmakta ve pek çok turistin ilgisini çekiyor. Yılın genelinde ve özellikle de bahar ve yaz aylarında Kıbrıs’ta sıcak bir hava hakim olduğu için tatilciler Kıbırs’a genellikle yaz tatillerinde gitmeyi tercih ediyor. Kıbrıs uçak bileti alan yolcular inişlerini Kıbrıs’ın başkenti Lefkoşa’da yer alan Ercan Havalimanı’na gerçekleştiriyor. Ercan Havalimanı’na ulaşım sağlamak için en uygun fiyatlı Kıbrıs uçak biletini Bilet Dükkanı sitesinden bulabilirsiniz.

Kıbrıs Uçak Bileti Fiyatları

Kıbrıs uçak bileti arıyor ama mümkün olan en ucuz uçak biletini bulmak istiyorsanız Bilet Dükkanı tam da olmanız gereken adres. Bilet Dükkanı üzerinden Kıbrıs uçak bileti fiyatları ile ilgili bilgi sahibi olabilir, Bilet Dükkanı’nın kampanyalarından yararlanarak en uygun fiyatlı Kıbrıs uçak biletini kolaylıkla satın alabilirsiniz. Kıbrıs uçak bileti fiyatları tercih ettiğiniz havayolu şirketine, sezona ve uçuş saatine göre değişiklik gösterebiliyor. Yoğun yolcu alan sezonlarda gün içerisindeki yoğun saatlerde Kıbrıs uçak bilet fiyatları daha pahalı oluyor. Kıbrıs uçak biletini sitemizden almayı tercih eden yolcular İstanbul’da Sabiha Gökçen ya da İstanbul Havalimanı’ndan hareket edecek olanlar THY ile seyahat etmek isterlerse 1203 TL’den başlayan fiyatlarda Kıbrıs uçak bileti bulabilirler. AnadoluJet ile uçmayı tercih edenler minimum 1482 TL’ye uçak bileti bulurken Pegasus ile uçmayı tercih edenler ise 940 TL’den başlayan fiyatlarda bilet bulabilirler. Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan Ercan Havalimanı’na uçuş gerçekleştirmek isteyen yolcular ise 946 TL’den başlayan fiyatlarda hava yolu şirketlerinde uçak bileti bulabilirler. Ankara’dan Kıbrıs’a gerçekleştirilen direkt uçuşlar daha az ve seyrek olarak ya da İstanbul aktarmalı olarak yapılıyor.

Kıbrıs Türkiye Uçak Yolculuğu Kaç Saat Sürmektedir?

Kıbrıs uçak bileti konusunda bilet fiyatları ve sefer saatleri hakkındaki bilgilere Bilet Dükkanı sitesinden ulaşabilirsiniz. Sitemizde Kıbrıs uçak bileti fiyatları nelerdir ya da Kıbrıs Türkiye uçak yolculuğu kaç saat sürmektedir gibi pek çok sorunuzun cevabına ulaşabilirsiniz. Kıbrıs Türkiye uçak yolculuğu İstanbul iniş ve kalkışlı direkt yolculuklarda en az 1 saat 30 dakika ve en fazla 1 saat 40 dakika kadar sürmektedir. Ankara iniş kalkışlı direkt yolculuklarda ise uçak yolculuğu 1 saat 15 dakika kadar sürmektedir. Özellikle Ankara’dan yola çıkacak olanlar için sıklıkla gerçekleştirilen İstanbul aktarmalı uçuşlar ise aktarmaların saatine göre çokça değişiklik gösteriyor. https://www.biletdukkani.com/kibris-ucak-bileti

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —