Tarih: 26.09.2022 00:35

Kwai İndir Ücretsiz, Kwai Kısa Video Topluluğu

Facebook Twitter Linked-in

Son zamanlarda adını sıkça duyuran uygulamalardan biri olan Kwai sayesinde günlük yaşantınızdaki anılarınızı paylaşabilirsiniz. Tiktok uygulamasına rakip olarak görülen Kwai uygulamasına geçiş yapabilirsiniz. Tiktok hesabını kapatarak Kwai uygulamasını kullanan binlerce kullanıcı var. Diğer kullanıcıların paylaşımlarını görebilir ve dünya genelinde birçok kullanıcıyla iletişime geçebilirsiniz. Bu platformda 10 saniye ile 1 dakika arasında kısa ve anlık videolarınızı paylaşabilirsiniz. Ancak bu tüm dünyada kullanılan uygulamayı cihazınıza nasıl indirebilirsiniz? 

2013 Yılında Kuaishou Tarafından Geliştirildi

Kuaishou tarafından kurulan ve geliştirilen Kwai uygulaması tüm dünyada kullanılan uygulamalardan biridir. Son zamanlarda kısa videolar insanlar tarafından tercih edilmektedir. Kısa videoları keşfederek, paylaşarak birçok kişiyle iletişime girebileceğiniz platformdur. 2011 yılında Gıf şeklinde başlatılan bu proje 2013 yılında kısa video sosyal platform olarak hayata geçirildi. Ayrıca bu uygulama sayesinde para kazanabilirsiniz. Kwai para kazanma işlemleri oldukça basittir.

Kwai, Tiktok’a Rakip

Çin yapımı olan Kwai uygulamasının en güçlü rakiplerinden biri Tiktok uygulamasıdır. Tiktok uygulamasını kullanan birçok kişi artık Kwai uygulamasına geçiş yaptı. Kwai şirketinden yapılan açıklamalara göre 1 milyar aktif kullanıcıya ulaştığı dile getirildi. Tiktok uygulamasında ise yaklaşık olarak 4 milyar aktif kullanıcı bulunmaktadır. Kwai uygulaması gün geçtikçe popüler hale gelmeye başlıyor. Peki Tiktok uygulaması geride bırakabilir mi? 

Kwai Uygulamasını Kullanmak Çok Kolay

Dilediğiniz yerde video çekip takipçileriyle paylaşmak kim istemez ki? Kwai uygulamasında bulunan binlerce farklı filtreyi kullanarak videolarınızı oluşturabilir ve montajlayabilirsiniz. Kendinize özgü videoları oluşturabilir ve keşfet kısmından diğer kullanıcıların paylaştığı ilginç videoları görüntüleyebilirsiniz. Düzenlediğiniz bu videoları dilediğiniz diğer sosyal medyaya da paylaşabilirsiniz.  

Takipçi Sayını Artır

Kwai uygulamasını yükledikten sonra bu uygulamaya üye olmanız ve hesap açmanız gerekir. Hesap açtıktan sonra artık kısa videolarınızı paylaşmaya hazırsınız. Paylaşımlarınızı daha fazla kişiye ulaştırmak için yapabileceğiniz birkaç ufak noktalar var. Ayrıca Instagram takipçi kazanmak için de bu yöntemleri kullanabilirsiniz. Merak ediyorsanız hemen bakalım. 

Kwai Aylık 500 Dolar Para Kazandırıyor

Kwai platformunu kullanarak binlerce kişi ek gelir elde etmektedir. Peki nasıl dediğinizi biliyorum. Beklenen özellikleri sağladığınız takdir de elbette bu mümkün. İlk yapacağınız işlemlerden biri takipçinizi arttırmak olacaktır. Ancak asla sahte takipçi kullanmayın. Sahte takipçi hesabınızın gitmesine yol açabilir. Takipçi ve görüntüleme sayınızı arttırdıktan sonra aylık teşvik ücreti alabilirsin. Sosyal medya uygulamaları para kazanmak artık çok kolay.

Video görüntülenmeleri ne kadarsa o kadar Kwai uygulaması kullanıcıya ay sonunda dolar bazında ödeme yapar. Bu sayede hem eğlenirsin hem de ek gelir elde edebilirsiniz. Ayrıca Kwai uygulamasının size verdiği görevleri tamamlayarak para kazanabilirsiniz. Bu sayede aylık 500 dolar gelir elde edebilirsiniz.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —