Tarih: 04.12.2022 22:08

TRT 1 CANLI İZLE EKRANI || 4 Aralık 2022 Pazar FIFA Dünya Kupası maçları canlı yayın ile TRT 1 canlı izle ekranında!

Facebook Twitter Linked-in

TRT 1 canlı izle ekranı Dünya Kupası maçları nedeniyle futbolseverler tarafından araştırılıyor. 18 Aralık tarihine kadar devam edecek olan 2022 FIFA World Cup son 16 turu mücadeleleriyle devam ediyor. FIFA Dünya Kupası turnuvasında bugün Fransa Polonya ve İngiltere Senegal maçları oynanacak. İlklere sahne olan Dünya Kupası, TRT 1 canlı izle ve TRT Spor canlı maç izle ekranlarından takip edilebiliyor. Bu kapsamda futbolseverler, TRT 1 canlı maç izle ve TRT Spor canlı izle ekranı araştırmalarına başladı. İşte, 4 Aralık Dünya Kupası maçları canlı izle ekranı…

DÜNYA KUPASI MAÇLARI NASIL VE NEREDEN İZLENİR?

2022 FIFA Dünya Kupası turnuvasındaki tüm maçlar, TRT ekranlarından canlı ve naklen futbolseverlerle buluşacak.

Futbolun bir numaralı organizasyonu, Türkiye sınırları içinde TRT 1, TRT Spor ve TRT 4K kanalı ile TRT İzle dijital platformundan takip edilebilecek.

TRT 1 CANLI İZLE

2022 FIFA Dünya Kupası maçlarını canlı takip etmek için aşağıdaki linke gidiniz.

TRT 1 CANLI YAYIN İZLE EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

 

MAÇLARIN KESİNTİSİZ İZLENEBİLMESİ İÇİN TRT'DEN ÖNEMLİ ÇAĞRI

TRT, Dünya Kupası maçlarının Türkiye sınırları içinde daha kaliteli ve kesintisiz izlenebilmesi için frekans bilgilerinin güncellenmesi gerektiği uyarısında bulundu.

Duyuruda, TRT HD Türkiye kapsaması Türksat frekans olarak, "Uydu; Türksat 4A, Frekans;11794, Polarizasyon; V (Dikey), Sembol Oranı; 30000, FEC; 3/4" bilgileri paylaşıldı.

TRT1 FREKANS BİLGİLERİ

TÜRKSAT 4A

Frekans 11794

Polarizasyon V(Dikey)

Sembol Oranı 30000

FEC ¾




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —