Tarih: 07.09.2022 10:37

Napoli Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta? Napoli Liverpool maçı hangi kanalda? Napoli Liverpool canlı izle

Facebook Twitter Linked-in

Napoli Liverpool maçı için nefesler tutulmuş durumda. Şampiyonlar Ligi maçında Napoli Liverpool karşı karşıya geleceği maça çıkıyor. Napoli Liverpool, çıkacakları maçta kozlarını paylaşıyor. Taraftarlar tarafından Napoli Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak sorularının cevapları merak ediliyor. İşte Napoli Liverpool maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Napoli Liverpool maçı canlı izle linki...

NAPOLİ LİVERPOOL CANLI İZLE

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde A Grubu'nda Napoli ile Liverpool karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Napoli, İtalya Serie A'da çıktığı 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Evinde oynadığı 2 maçta 1 galibiyet ve 1 beraberlik çıkaran Napoli, ligdeki son maçında deplasmanda Lazio'yu 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Konuk ekip Liverpool ise Premier Lig'de oynadığı 6 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Ligde çıktığı 3 deplasman maçında 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşayan Liverpool, son maçında Everton ile deplasmanda golsüz berabere kalmıştı.

Napoli Liverpool takımları arasındaki zorlu karşılaşmayı aşağıdaki link üzerinden canlı seyredebilirsiniz...

NAPOLİ LİVERPOOL MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA CANLI YAYINLANACAK?

A Grubu'ndaki karşılaşma, Stadio Diego Armando Maradona'da oynanacak. Karşılaşmada İspanyol hakem Carlos del Cerro Grande düdük çalacak. Saat 22:00'de başlayan Napoli Liverpool karşılaşmasını EXXEN platformu üzerinden canlı izlenebiliyor.

NAPOLİ LİVERPOOL MAÇI CANLI İZLE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —