Tarih: 04.02.2023 10:40

Demet Özdemir 'Tekne' iddiaları için ilk kez konuştu! "Hayat o kadar..."

Facebook Twitter Linked-in

28 Ağustos'ta İstanbul Sarıyer'deki Six Senses Hotel’de dünyaevine giren Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un Göcek'te mavi tura çıkmak istedikleri ancak tur ücretini çok yüksek buldukları için tekne satın almayı planladıkları öne sürülmüştü. Demet Özdemir, söz konusu iddialar sonrasında sessizliğini bozdu.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, ağustos ayında Sarıyer'deki Six Senses Hotel’de dünyaevine girmiş çiftin düğününe ünlü isimler akın etmişti.

Murat Boz, Edis, Selin Ciğerci, Yılmaz Erdoğan, Selin Şekerci gibi pek çok ünlü isim katıldığı düğünde Demet Özdemir'in nikah şahidi Çilek Kokusu, No309 ve Erkenci Kuş dizilerinin yapımcısı ve Gold Film'in sahibi Faruk Turgut olurken, Oğuzhan Koç'un şahidi ise Acun Ilıcalı olmuştu.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'tan 'tekne' sorusuna yanıt: Hayat o kadar kolay değil - Magazin haberleri

Mutlu bir evlilik sürdüren ünlü çiftin Göcek'te mavi tura çıkmayı planladığı ancak ücreti yüksek buldukları gerekçesiyle çareyi tekne satın almakta buldukları öne sürülmüştü.

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Bir mekândan çıkarken görüntülenen ünlü çift, söz konusu iddialar hakkında sessizliğini bozdu.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, söz konusu iddiaları yalanlayarak "Arkadaşlar hayat o kadar kolay değil" yanıtını verdi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —