Tarih: 23.03.2023 11:46

Eyüp'te iftar çadırı nerede? 2023 Eyüpsultan iftar çadırı kuruldu mu? Eyüp Ramazan çadırı hangi mahallede?

Facebook Twitter Linked-in

Milyonlarca Müslüman 23 Mart Perşemeb gününden itibaren oruçlu olacak. İlk sahurun ardından oruç tutacan olan vatandaşlar İstanbul'un pek çok ilinde kurulan iftar çadırlarında oruçlarını açabilecek. İstanbul'un en kalabalık ilçelerinden biri olan Eyüp'te de binlerce kişi için iftar çadırı kuruldu. Eyüpsultan Belediyesi büneysinde yardım severlerin de desteğiyle kurulan iftar çadırına tüm vatandaşlar davetli olacak.

Eyüp'te iftar çadırı nerede?

İstanbul'un manevi atmasferi en yoğun aolan ilçelerinden biri olan Eyüpsultan'da binlerce kişilik iftar sofrası kuruldu. Ramazan ayını Eyüpsultan'ın manevi atmosferinde geçirmek isteyenler iftarlarını iftar sofrasında açcak. 2023 yılında Eyüp iftar çadırı "Reşadiye Ortaokulu" bahçesinde kurulacak. Okulun bahçesinde her gün bin kişilik iftar sofrası kurularak Eyüpsultan'ın misafirleri ağırlanacak.

Reşadiye Ortaokulu nerede?

Reşadiye Ortaokulu Eyüpsultan'ın merkezinde yer alıyor. Eyüp Sultan Camii'ne sadece metrelerce uzakta olan okula toplu taşıma ile ulaşmak mümkün. eşadiye Ortaokulu'nda da toplu iftar programları 2023 yılında da gerçekleşecek. Reşadiye Ortaokulu adresi: Merkez mah. Hasanhüsnü Paşa Sok. No3 Eyüpsultan / İstanbul

reşadiye_ortaokulu

 

Eyüp'te hergün 1 mahallede 100 kişilik iftariyelik

Eyüpsultan'da her gün bir mahallede 100 kişilik iftariyelik dağıtımı olacak. İftariyelikler ihtiyaç sahibi ailelere ve Eyüpsultan'a taşınan depremzede ailelerin evlerine götürülecek.

Trafikte kalanara iftariyelik

İlçede özellikle trafik yoğunluğunun yaşandığı belirli noktalarda, trafikte kalan sürücülere iftariyelikler ikram edilecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —