Tarih: 20.04.2023 16:52

Sombre Saç Modelleri: Yumuşak Geçişli Saç Trendi

Facebook Twitter Linked-in

Her yıl saçlarda farklı bir rengin ya da modelin moda olduğunu görüyoruz. Bazen bu trendleri takip etmek zor olabiliyor. Geçen seneye damgasını vuran ombreden sonra bu yıl daha farklı saç renklendirme işlemlerinin tercih edildiğini görüyoruz. Buna rağmen ombrenin modası hala geçmedi. Son yıllarda çoğu kadının denediği ya da denemek istediği ombrenin yerine sombre özellikle yaz aylarının da yaklaşmasıyla saçlarında değişiklik isteyenlerin bir numaralı tercihlerden biri olacak. Saçlarınızda değişiklik yaparken ancak bunun çok da marjinal boyutlarda olmamasını isteyenler, kendi doğal saç renklerine yakın tonlar tercih ediyor. Bu noktada sombre imdadınıza yetişecek. 

İlk başta bu isim size tuhaf gelebilir, hatta ombrenin yanlış yazılmış hali olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak sombre uygulaması ombreye çok benzemekle birlikte bazı noktalarda ondan ayrılıyor. 

SOMBRE NASIL UYGULANIR?

Sombre tekniğinde, saç uçları mevcut saç renginden 1-4 ton açık renkte olacak şekilde açılır. Saçlarınızı daha önce boyatmadıysanız, bu işlem esnasında renk açıcı uygulanmasına gerek kalmayabilir. Saçların tonuna göre seçilen boyalar, saç uçlarından boylarına doğru ilerleyecek şekilde uygulanır. Böylelikle saç dipleri ve uçları arasında son derece doğal bir geçiş oluşturulur.  

OMBRE VE SOMBRE ARASINDAKİ FARK NEDİR?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —