Tarih: 18.01.2023 23:32

Wednesday 1.Sezon 6.Bölüm | Netflix izle

Facebook Twitter Linked-in

Wednesday 1.sezon 6.bölüm izlemek isteyenler için bölüm konusuna kısaca değinecek olursak; Wednesday’in arkadaşları onun için sürpriz bir doğum günü partisi düzenler. Niyetleri iyi olsa da Wednesday bu makus günü cinayetleri çözerek değerlendirmeyi tercih eder.

Wednesday dizisi, Netflix dijital platformunda gösterime giren Komedi – Fantastik ve Gerilim türündeki bir yapımdır. Wednesday dizisi 1. sezonu 8 bölümden oluşmaktadır ve dizinin her bölümü yaklaşık olarak 50 dakika süreye sahiptir. 23 Kasım 2022 tarihinde gösterime giren dizinin baş rollerinde Jenna Ortega, Gwendoline Christie, Riki Lindhome gibi isimler yer almaktadır.

ABD yapımı olan Wednesday dizisi Romanya’nın Bükreş kentinde çekilmiştir. Wednesday dizisi IMDB Puanı 8.1 dir.

Wednesday Dizisi Konusu | Netflix

Wednesday Addams, hepimizin bildiği Addams ailesinin küçük kızlarıdır. Oldukça zeki bir o kadar da alaycı bir kişiliğe sahiptir. Ailesi tarafından Nevermore Akademisi’ne yazdırılan Wednesday burada kendisine yeni dostlar kadar düşmanlar da edinmeyi kısa süre içerisinde başarır.

Wednesday yaptığı kötü bir şaka nedeniyle okuldan uzaklaştırılır. Bunun üzerine ailesi onu daha önce kendilerinin de öğrenim gördüğü ve birbirleri ile tanışarak aşık oldukları okul olan Nevermore Akademisi’ne yazdırır. Wednesday bir yandan okulşa alışmaya çalışırken bir yandan da kendisine dost ve düşmanlar edinmeye başlar. Bu arada kasabada ardı ardına cinayetler işlenmeye başlar.

Wednesday sahip olduğu psişik güçler ile bir yandan bu cinayetleri engellemeye çalışırken diğer taraftan ise 25 yıl önce ebeveynlerini karıştıran doğaüstü gizemi çözmeye çalışacaktır.

Wednesday Dizisi Oyuncuları




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —