Tarih: 05.11.2022 15:07

Evinizi Eski Gösteren Detayların Neler Olduğunu Biliyor musunuz?

Facebook Twitter Linked-in

Bunlar evlerinizi eski gösteriyor

Tüylü halılar

70’ler denildiğinde akla ilk gelen şeylerden biri bu tüylü halı. İşte bu halı evinizi eski gösteren eşyalardan.

Makrame saksı ya da bitki tutacağı

Bu garip şekilli eşyalardan 70’li yıllarda bolca vardı. Eğer hala evinizde varsa o zaman kurtulmanın bir yolunu bulmalısınız. Ya da başka bir alanda kullanmalı ve de farklı bir şekilde değerlendirmelisiniz.

Açık yeşil eşyalar

Hemen hemen evin her yerinde bulunan açık yeşil eşyalar, mobilyalar… Renk her ne kadar çekici olsa da bu da evinizi eski gösteren şeylerden biri.

Ahşap panelli duvarlar

Özellikle bu fotoğraftaki gibi desenli zeminler 70’li yılların vazgeçilmezlerindendi. O zaman çok modaydı ancak şu an bir evde kullanıldığında evin eski görünmesine yol açıyor.

Desenli zeminler

Özellikle bu fotoğraftaki gibi desenli zeminler 70’li yılların vazgeçilmezlerindendi. O zaman çok modaydı ancak şu an bir evde kullanıldığında evin eski görünmesine yol açıyor.

Desenli duvarlar

Bu şekilde desene sahip olan evler eski görünmeye mahkum. Ama dikkat edin her desen için demiyoruz bunu. Çünkü günümüzde evin duvarlarından bir ya da ikisi gayet modern desenlerle kaplanabiliyor.

Hasır koltuk

Hasır koltuk ya da hasır herhangi bir mobilya… 1970’lerin başka bir vazgeçilmeziydi. Evlerin çoğunda bulunan bu hasır mobilyaları günümüzde evinizde kullanırsanız evinizin eski görünmesine neden olabilirsiniz. Ama evinizin bahçesi varsa bu tarz mobilyaları bahçe dekorasyonunda rahatça kullanabilirsiniz.

Tuvalette halı

Şu an hemen hemen herkes tuvaletlerinde pas pas kullanıyor. Geri kalan kısmı da sade kullanıyor. Ama bu halılı tuvaleti kullanan hala var mı? Bilemiyoruz. Eğer varsa da bir an önce vazgeçmesini diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —