Tarih: 20.08.2023 14:06

5 Adımla Inditex Başvuru – Inditex Yan Kuruluşları

Facebook Twitter Linked-in

Modaseverler tarafından en ünlü markaların yer aldığı Intedex grubu en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. İspanya’da kurulmuş olan Intedex, birçok giyim şirketini içerisinde barındıran bir topluluktur. Intedex grubunun ana markası Zara’dır. Zara sonra birçok farklı kategoride hizmet veren markaları bünyesinde barındırıyor. Peki Intedex başvuru işlemi nasıl yapılır?

Zara İş Başvurusu

Zara markasında çalışmak için birçok farklı platformdan başvuru işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Kariyer.net, Intıdex Careers ya da Zara resmi sayfası üzerinden başvurunuzu kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Açık pozisyon ve iş başvurusu için Intıdex Careers platformu tercih edilir. Yapmanız gerekenler çok basit.

Intıdex Careers sitesi üzerinden hesap oluşturun. Ardından iş filtre ekranı üzerinden çalışmak istediğiniz pozisyonu tercih edin. Satış danışmanı, genel müdür gibi pozisyon seçeneğini belirledikten sonra ülke ve şehri tercih edin. En son marka tercihinde Zara’yı tercih etmeniz halinde en doğru iş ilanları karşınıza gelecektir. Bu sayede hemen başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Inditex Yan Kuruluşları

1985 yılında kurulan Inditex moda topluluğunun içerisinde birçok farklı giyim markası bulunur. Inditex grubuna dahil olan markalar tüm dünyada büyük ilgi ile karşılanıyor. Zara, Inditex grubunun en temel markalarından biri. Inditex grubuna dahil olan 9 marka bulunur. Inditex grubunun yan kuruluşları şu şekildedir;

Inditex Careers Kayıt

Inditex Careers sayfası üzerinden tüm dünyada sevilen ünlü markalarla çalışma imkanı yakalayın. Kayıt oluşturma işleminiz oldukça basit. Ücret ödemenize gerek olmadan Inditex Careers sayfası üzerinden başvurularınızı oluşturabilirsiniz.

Intidex başvuru konusu hakkında sorularınızı, fikirlerinizi ve görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —