Tarih: 22.08.2023 18:29

Yandex Mail Kota Sorgulama, Yandex Mail Aç – Ücretli Mi

Facebook Twitter Linked-in

Son zamanlarda kullanıcılar tarafından Yandex mail kota sorgulama işlemi merak edilmeye başlandı. Yandex mail sayesinde size ayrılan kullanım alanını dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Maillerinizi kaydedebilir ve kolayca düzenleyebilirsiniz. Tüm dünyada en çok kullanılan mail uygulaması Yandex her kullanıcısına sınırlı sayıda kota koyar. Temel hesaplar genellikle 10 GB kota ile sınırlıdır. Eğer ücret öderseniz 200 MB’dan 3 TB’a kadar kullanım avantajı sunar. Ancak bu kotaları kullanabilmeniz için ücret ödemeniz gerekir. Kota sorgulamak için alttaki adımları gerçekleştirin.

Yandex Mail Aç

Yandex üzerinden mail hesabı açan kişi sayısı gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Ücretsiz olarak Yandex mail hesabı açabildiğiniz gibi ücret ödeyerek Yandex 360 hesabınızı oluşturabilirsiniz. Ayda 2.42 dolar karşılığında Yandex 360 mail özelliklerine sahip olabilirsiniz. E-posta adresi almak için Yandex kullanacaksanız alttaki işlemleri takip edebilirsiniz.

Yandex Kurumsal Mail Nasıl Açılır

Yandex platformu sayesinde tüm işlerinizi kurumsal mail adresi üzerinden tamamlayabilirsiniz. Hızlı ve kolay bir şekilde iletişime geçebilir ve iş hakkında postalarınızı kolayca yönetebilirsiniz. Alan adınızla kurumsal posta, yönetici, çalışan ve departmanlar için ek adres alabilirsiniz. Ayrıca kurumsal mail hesabınızdan silinen e-postaları da kolayca bulabilirsiniz. Kurumsal Mail açmak için alttaki adımları takip edin.

Yandex mail kota sorgulama ve mail açma işlemleri için sormak istediklerinizi, fikirlerinizi ve deneyimlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.



 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —