Tarih: 25.08.2023 10:29

Benim Güzel Ailem Nerede Çekiliyor 2023

Facebook Twitter Linked-in

Benim Güzel Ailem Nerede Çekiliyor, Dizisi “Benim Güzel Ailem” dizisinde, TRT 1’in yeni dizisi olarak İstanbul’un tarihi semtlerinden Galata ve Beşiktaş’ta çekiliyor. Dizi, çocuklarını evlendirmiş bir çiftin yaşamını ve çocuklarının evlilik sonrası yaşadıkları sürprizleri anlatıyor. Dizi, aynı zamanda üç farklı kuşağı bir araya getirerek geçmişin değerlerini ve yeninin değişen taleplerini bir araya getiriyor.


“Benim Güzel Ailem” Dizisi Nerede Çekiliyor?


TRT 1’in yeni dizisi “Benim Güzel Ailem” hakkında merak edilenler arasında çekim yerleri de bulunuyor. Dizi, İstanbul’un tarihi semtlerinden Galata ve Beşiktaş’ta çekiliyor.


Benim Güzel Ailem Dizi Hakkında Genel Bilgiler

Benim Güzel Ailem dizisi, farklı jenerasyonları bir arada sunarak geçmişin geleneklerini ve geleceğin yenilikçi beklentilerini birleştiriyor. Bu özelliğiyle, günümüz Türk aile yapısına yeni bir bakış açısı sunuyor. Bu dizi sayesinde, izleyiciler İstanbul’un tarihi mahallelerinden birinde yer alan müstakil bir evde yaşayan Akyol Ailesi’nin günlük yaşantısına dahil olacaklar.”


Benim Güzel Ailem Dizinin Konusu

Dizide, çocuklarını evlendirmiş bir çiftin yaşamı anlatılıyor. Dört çocuklarının üçünü evlendiren aile, son çocuklarının düğününe de hazırlık yapmaktadır. Ancak, düğün hazırlığı yaparken diğer üç kardeş ellerinde bavullarla çıkıp gelir. Üç çocuk da eşinden ayrılıp baba evine dönmüştür. Üstelik düğüne hazırlanan evin küçük kızı da evlenmekten vazgeçer. Hal böyle olunca dört çocuklu konakta yepyeni bir macera başlar.

Bu içerik, belirtilen linkten alınmış ve tamamen özgünleştirilmiştir. Eğer başka bir konuda bilgi almak isterseniz, lütfen bana bildirin.


“Benim Güzel Ailem” Dizisi Nerede Çekildi?

TRT 1’in popüler dizisi “Benim Güzel Ailem” hakkında merak edilenler arasında çekim yerleri de bulunuyor. Dizi, genel olarak İstanbul’da çekiliyor.

Benim Güzel Ailem Dizi Hakkında Genel Bilgiler

“Benim Güzel Ailem” dizisi, küçük bir mahallede yaşayan, koca yürekli insanların sıcak hikayesini anlatıyor. Dizi, ilk bölümüyle 21 Haziran Çarşamba günü ekranlara geldi.


Benim Güzel Ailem Dizinin Oyuncu Kadrosu

Diziye hayat veren oyuncular arasında Erdal Özyağcılar, Onur Buldu, Seray Gözler, Melis Babadağ, Aycan Koptur ve Nergis Kumbasar gibi tanınmış isimler bulunmaktadır.

Bu içerik, belirtilen linkten alınmış ve tamamen özgünleştirilmiştir. Eğer başka bir konuda bilgi almak isterseniz, lütfen bana bildirin.


Benim Güzel Ailem Dizisi Kısa özeti

Benim Güzel Ailem” dizisi, genel olarak İstanbul’da çekiliyor. Dizi, küçük bir mahallede yaşayan, koca yürekli insanların sıcak hikayesini anlatıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Erdal Özyağcılar, Onur Buldu, Seray Gözler, Melis Babadağ, Aycan Koptur ve Nergis Kumbasar gibi isimler yer alıyor.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —