Tarih: 07.12.2022 16:27

Wednesday kaç bölüm, kaç sezon? Wednesday oyuncuları kimler, konusu ne?

Facebook Twitter Linked-in

İnternet dizisi Wednesday ABD yapımı olup, doğaüstü ve korku komedisi türündedir. İzleyenlerin beğenisini toplayan Wednesday oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Wednesday konusu ve kaç sezon olduğu merak ediliyor. Wednesday kaç bölüm ve Wednesday kaç sezon olduğu araştırılıyor. Wednesday kaç bölüm, kaç sezon? Wednesday oyuncuları kimler, konusu ne? Wednesday kaç bölüm? Wednesday kaç sezon? Wednesday oyuncuları kimler? Wednesday konusu ne?

Netflix'de yayınlanan Wednesday gizem, suç temalı, fantastik, gençlik ve komedi türlerindeki dizi ilk sezonu 16 Kasım 2022 tarihinde yayınlandı. 8 bölümden oluşan Wednesday izleyenlerden tam not almayı başardı.

Wednesday, erkek sutopu takımının erkek kardeşi Pugsley'e zorbalık yapan takıma karşı misilleme olarak çalışırken okulun havuzuna canlı piranalar atar attıktan sonrası lisesinden atılır. Bu, ebeveynleri Gomez ve Morticia Addams'ın onu, bir zamanlar kendilerinin de gittiği Vermont, Jericho'daki, dışlanmış canavarlar için bir okul olan Nevermore Academy'ye kaydetmesine yol açar. Wednesday'in soğuk, duygusuz kişiliği ve meydan okuyan doğası, okul arkadaşlarıyla bağ kurmasını zorlaştırır ve okul müdürüyle ters düşmesine neden olur. Ancak, yerel bir cinayet gizemini çözmesine izin veren psişik yetenekleri olduğunu keşfeder. Zeki, alaycı ve azıcık içi geçmiş bir kız olan Wednesday Addams, Nevermore Akademisinde yeni dostlar ve düşmanlar edinirken art arda gerçekleşen cinayetleri araştırır.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —