Tarih: 31.07.2023 22:14

Müge Anlı 2023-2024 yeni sezon ne zaman başlayacak? Tarihi resmen açıkladı

Facebook Twitter Linked-in

Müge Anlı ile Tatlı Sert Yeni Sezonu Heyecanla Bekleniyor! İşte Başlangıç Tarihi ve Detaylar

ATV'nin ve Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni sezonda da ekranları kasıp kavurmaya hazırlanıyor. Uzun soluklu bir program olarak yayın hayatını sürdüren Müge Anlı, her anı yeni gelişmelere gebe yayınlara imza atarak izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Yapılan araştırmalara göre, pek çok kişi Müge Anlı'nın 2023-2024 yeni sezonunun ne zaman başlayacağını öğrenmek istiyor. Sonunda güzel sunucu beklenen tarihi açıkladı ve izleyicilerin soru işaretlerini giderdi. İşte Müge Anlı'nın 2023-2024 yeni sezon başlangıç tarihi ve detaylar...

Müge Anlı 2023-2024 yeni sezonu ne zaman başlayacak? Sosyal yardımları, kayıp kişileri bulma organizasyonları ve hayvanlara uzattığı umut eli ile gündemden düşmeyen Müge Anlı, her zaman izleyicilerin gönlünde taht kurmuş bir isimdir. Haziran ayında diğer birçok program ve yapımla birlikte final yaparak tatile çıkan Müge Anlı, seyircileriyle buluşacağı yeni sezon başlangıç tarihini açıkladı.

Müge Anlı, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla "Her zaman söylüyorum, ne yaptıysak beraber yaptık. İyi ki varsınız. Biz kocaman bir aileyiz. Tanıdığım, tanımadığım birçok insan, bir karşılık beklemeden sadece iyilik yapmak için bu sezonda da birbirine sarıldı. Olayların çözülmesinde ufak ya da büyük katkısı olan herkese minnettarım. Her birinize teşekkür ediyorum. İki ay sonra azalmadan, çoğalarak yine ekran başında hep beraber olalım." ifadeleriyle duygularını dile getirdi.

Buna göre, Müge Anlı ve ekibinin ekranlardaki yerini alması, Ağustos ayının sonuna doğru bekleniyor. İzleyiciler, güzel sunucunun ve ekibinin yeni sezonunda neler sunacağını merakla bekliyor ve sabırsızlıkla geri dönüşünü bekliyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yeni sezonu, yine olay dolu hikayelerle dolup taşacak, kayıplar aranacak, suçlar çözülecek ve izleyiciler ekrana kilitleyecek. Müge Anlı'nın yardım eli uzatmaya devam edeceği yeni sezonunda, duygu dolu anlar ve heyecanlı anlar izleyicileri bekliyor olacak. Programın sadık hayranları, Ağustos ayının sonuna kadar gün saymaya başladı bile!




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —