Tarih: 28.07.2023 21:52

Oppenheimer 2023 Türkçe Dublaj-Altyazılı izle

Facebook Twitter Linked-in

Oppenheimer neden Türkçe dublajlı olarak izlenemiyor? Türkçe dublaj seçeneği var mı? Oppenheimer belgeseli Türkçe dublajlı olarak yayınlanacak mı? ppenheimer Türkçe Dublaj Neden Yok? Oppenheimer Türkçe Dublaj Varmı? Oppenheimer Türkçe Dublaj Yok Mu? Oppenheimer Türkçe Dublaj Var Mı?

Oppenheimer Türkçe Dublaj Neden Yok? Oppenheimer, Christopher Nolan’ın yönettiği ve Keira Knightley, Cillian Murphy, Matt Damon gibi isimler var. Florence Pugh, Rami Malek, Benny Safdie, Josh Hartnett, Dane DeHaan, Jack Quaid, Matthew Modine bile var. Alden Ehrenreich ve David Krumholtz’un oynadığı 2023 yapımı bir biyografik drama filmidir. Film, Manhattan Projesi’nin bilimsel lideri J. Robert Oppenheimer’ın hayatını ve atom bombasının geliştirilmesine olan katkılarını anlatıyor.

Oppenheimer, 21 Temmuz 2023’te Amerika Birleşik Devletleri’nde sinemalarda gösterime girdi. Film, eleştirmenlerden genel olarak olumlu eleştiriler aldı. 12 Oscar adaylığı aldı, bunlardan biri En İyi Film ve En İyi Yönetmen.

Oppenheimer Nereden İzlenir, Türkiye’de 28 Temmuz 2023’te sinemalarda gösterime girdi. Ancak film, Türkçe dublajlı olarak gösterime girmedi. Türkçe dublajlı olarak izlemek isteyen izleyiciler, filmi dijital platformlardan satın alabilir veya kiralayabilirler.

Oppenheimer Türkçe Dublaj Neden Yok

Oppenheimer’ın Türkçe dublajlı olarak gösterime girememesinin birkaç nedeni olabilir. Birincisi, filmin Türkiye’de çok fazla izleyici çekmemesi muhtemeldir. İkincisi, filmin çevirisi ve dublajı için çok fazla zaman ve para gerektirebilir. Üçüncüsü, filmin dağıtımcısı, Türkçe dublajlı olarak gösterime girmenin filmin gişe gelirlerini olumsuz etkileyeceğini düşünmüş olabilir.

Oppenheimer’ın Türkçe dublajlı olarak gösterime girememesine rağmen, filmin hayranları filmi İngilizce altyazılı olarak izleyebilirler. Filmin İngilizce altyazılı olarak gösterimi, Türkiye’deki birçok sinemada yapılmaktadır




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —