Tarih: 27.06.2023 01:53

Veda Mektubu 17. Bölüm İzle Full Kanal D Veda Mektubu yeni bölüm tek parça izle

Facebook Twitter Linked-in

Kanal D'nin dizisi Veda Mektubu'nun 17. bölümü 26 Haziran günü yayınlandı. Haberimiz içerisinde dizi Veda Mektubu'nun on yedinci bölümünü izleyebileceğiniz linki bulabilirsiniz... İşte KanalD Veda Mektubu 17. bölüm izle dizi izle linki...

VEDA MEKTUBU 16. BÖLÜMDE NE OLDU?

Aslı ve Mehmet, karşılarında Seher'i görünce ne yapacaklarını bilemezler... Bu kadar şeyin yaşanmasının sebebi Seher midir? Yoksa bu da oyunun bir parçası mıdır? Aslı ve Mehmet, gerçeğin peşine düşerken birbirlerinden uzaklaşırlar çünkü Aslı gördüğüne inanırken Mehmet'in kalbi bunu reddediyordur.

Ziya, evdeki gerginliklerin üzerine Alanur ile konuşmak ister ama işler hiç de umduğu gibi gitmez. Bu buluşma belki de tüm düzenlerini bozacaktır. Herkes kendi derdini çözmeye çalışırken Karlı ailesi, evin içindeki asıl tehdidin farkında değildir.

VEDA MEKTUBU OYUNCULARI

Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım, Bennu Yıldırımlar, Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hande Elaman, Hazar Motan, Ahmet Kaynak, Elif Çakman, Kerem Alp Kabul, Asya Kasap, Elif Uslusoy, Deniz Altan, Elena Viunova.

VEDA MEKTUBU YENİ BÖLÜM İZLE

Veda Mektubu dizisinin Kanal D'de 26 Haziran günü yayınlanan 17. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

VEDA MEKTUBU 17. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —