Tarih: 07.12.2022 16:07

İş Elbiselerinde Uygun Fiyat, Üstün Kalite MYB ile Sizlere Sunuluyor

Facebook Twitter Linked-in

İş Elbiselerinde Uygun Fiyat, Üstün Kalite MYB ile Sizlere Sunuluyor

İş elbisesi iş yerlerinde işin özelliğine uygun olarak giyinmek üzere MYB farkı ile tasarlanıyor. Bu kıyafetler bir anlamda firmaların itibarını ve kimliğini simgeliyor. Ülkemizde kurumsal kimlik taşıyan firmalar piyasada oldukça büyük yer tutuyor. Bu nedenle bu tür kimliğe sahip olan firmalar iş elbisesi ve iş kıyafetleri konusuna daha büyük önem veriyor. Önlük ve üniforma gibi iş elbiseleri ile MYB Tekstil de firmaların ciddiyetine vurgu yapıyor.

Özellikle halka açık yerlerde hizmet vermekte olan çalışanların kıyafetleri bir örnek olarak dikkat çekiyor. Otel, motel, restoran, okul, hastane, poliklinik, klinik gibi kurumsal hizmet vermekte olan kurumların çalışanları da firmalarının yansıtır şekilde giyiniyor. İş elbisesi renk ve modelleri kullanılacakları iş sektörü ile bağlantılı olarak üretiliyor. Sağlık sektöründe çalışanların mavi ya da beyaz önlük giymeleri bu konuya örnek gösterilebilir.

İş Elbisesi Üretiminde Kullanılan Kumaş Özellikleri Nelerdir?

Farklı iş kollarında çalışanların çalışırken üzerlerine giydikleri kıyafetlerin yapılan işin niteliğine uygun özellikte olması gerekiyor. İş elbisesi en başta işçi sağlığına ve konforuna hizmet etmek için üretiliyor. Bu nedenle yaz mevsiminde terletmeyecek kış mevsiminde ise üşütmeyecek cinsten kumaşların tercih edilmesi gerekiyor. Ayrıca bazı işler bulaşıcı hastalık, yanıcı ve patlayıcı tehlike içeriyor. Nükleer santral çalışanları ve itfaiye erleri yanmaz kumaştan üretilmiş olan kıyafetler giymek zorundadır. İş yeleği üzerine logo basılabilecek özellikte kumaştan üretiliyor.

Kaliteli ve uygun fiyattan iş elbisesi sipariş edilebilecek bir firma olan MYB tekstil verilen siparişleri zamanında teslim eden güvenli alış veriş yapılabilen bir firma olarak dikkat çekiyor. İş tulumu üretilen kumaşlar nefes alma özelliği sayesinde kullanıcıya büyük konfor sağlıyor. Bazı iş kolları gece çalışma yapmayı gerektiriyor. Bu durum zaman zaman çalışan için tehlike arz edebiliyor. Ani ve hızlı gelen araçların oluşturabileceği tehlike durumuna karşı özel reflektörlü iş elbisesi giyilmesi çözüm olarak öneriliyor. MYB tekstil firması mevsimine uygun olarak ürettiği reflektörlü iş elbiseleri ile hizmet veriyor. Reflektörlü mont ve yelekler farklı iş kolları tarafından rağbet görüyor. Özellikle trafik ve karayolları işçileri için farklı renk ve bedenlerde üretiliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —