Tarih: 21.07.2023 18:50

Whatsapp Numara Kaydetmeden Mesaj Gönderme Yöntemi

Facebook Twitter Linked-in

Whatsapp, artık bilmediğiniz numarayı telefonunuza kaydetmeden mesaj göndermenizi sağlayan yeni özelliğini aktif hale getirdi. Bu özellik kullanılarak “Whatsapp numara kaydetmeden mesaj atma” işlemi yapılabiliyor. Örneğin, birinin numarasını hiç bir şekilde telefon rehberine kaydetmeden Whatsapp ile mesaj göndermek için bu yöntem kullanılabilir. Artık bilmediğiniz bir numaraya Whatsapp’tan mesaj atabilmek için kaydetmeniz gerekmeyecek.

WhatsApp’ın yeni özelliği Whatsapp kullanan herhangi birini rehbere kaydetmeden sohbet başlatmanıza yardımcı oluyor. Bu özellik iPhone’da ve Android cep telefonlarında kullanılabiliyor. Özelliği kullanmak için Whatsapp uygulamanızın son sürüm güncel versiyonunun yüklü olması gerekir. Peki, numara kaydetmeden WhatsApp mesaj atma nasıl yapılır? Bunun için birden fazla yöntem bulunuyor. Her iki yöntemle de numara kaydetmenize gerek kalmadan mesaj gönderebileceksiniz.


Whatsapp Numara Kaydetmeden Mesaj Atma Yöntemleri

Whatsapp’ta numara kaydetmeden mesaj atma yöntemi olarak yukarıdaki yöntemleri kullanabilirsiniz. Birinci yöntem de yeni sohbet alanına mesaj göndereceğiniz telefon numarasını yazmanız gerekirken, diğer yöntemde numaraya dokunarak sohbet başlatabiliyorsunuz. Nasıl yapıldığında dair detaylara aşağıdaki başlıklardan öğrenin.

1. Yeni Sohbet İle Numara Kaydetmeden Mesaj Atma

1. WhatsApp’ı açın.
2. Uygulamanın sağ üst kısmındaki Yeni sohbet başlat’a dokunun.


Orjinal Habere Git

— HABER SONU —