Tarih: 28.01.2023 23:21

Okan Buruk'tan transfer açıklaması

Facebook Twitter Linked-in

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, Giresun'da zor bir karşılaşma olduğunu söyledi.

Giresunspor'un, sezonun ilk yarısında hem Fenerbahçe'yi, hem de Galatasaray'ı deplasmanda mağlup ettiğini anımsatan Buruk, şöyle konuştu:

"Ne kadar sürpriz bir takım olduğunu bugün de maçın belli bölümlerinde net bir şekilde gördük. 4-0'lık bir galibiyet bizim için önemli. Giresunspor'un iyi oyununun da hakkını vermek gerekiyor. Ön tarafı çok güçlü bir Giresunspor sahada vardı. Belki sonlandırmada problem yaşadılar. Ama oyunun genelinde ortada giden bir karşılaşma oldu. Bizim daha iyi olmamız gerekirdi. Skora bakarak herkes bizi muhteşem bir şekilde değerlendirebilir ama biz oyunun genelinde çok daha iyisini yapabilecek güçteyiz."

Bugünkü galibiyeti Kulüp Başkanı Dursun Özbek'e armağan etmek istediğini vurgulayan Buruk, "Biliyorsunuz o Giresunlu. Bugün burada bizimle birlikte olamadı cezasından dolayı. Çok gelmek istiyordu. Ona armağan etmek istiyorum." diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —