Tarih: 26.05.2023 13:10

Hızlı ve Öfkeli 10 Sinema Çekimi Full izle

Facebook Twitter Linked-in

Başrollerinde Gary Scott Thompson , Dan Mazeau , Justin Lin gibi isimlerin yer aldığı 2023 yapım FAST X filminin izleme detaylarını sizler için araştırdık. Hızlı ve Öfkeli 10 filmini full izle, Hızlı ve Öfkeli 10 hd film izle. 

Resmi adı Fast X olan Fast & Furious 10, serinin on bölümü olacak ve Vin Diesel'den Dominic Torreto'nun maceralarını sona erdirecek. Filmin vizyona girmesi yaklaştıkça, filmin ne hakkında olduğu hakkında iyi bir fikir edinmeye başlıyoruz. İşte Fast X hakkında şimdiye kadar bildiğimiz her şey, çıkış tarihleri ​​ve fragmanlardan oyuncu kadrosuna, çekim detaylarına, karakterlere ve olay örgüsüne kadar her şeyle ilgili güncellemeler dahil.

 

Hızlı ve Öfkeli 11 Olacak mı?

Fast X, serinin son hikayesi olabilir ama bu sadece bir filmle bitmeyecek. Film iki bölüme ayrılacak. En son haberlere göre, bu hikayenin Fast X Part 2 adlı ikinci bölümü 2025'te sinemalarda gösterime girecek ve somut bir çıkış tarihi hala beklemede.

Vin Diesel bir basın toplantısında, "Fast 10'un iki farklı filme bölünmesinin bir nedeni, kapsanacak çok yer olması. Dünyada ziyaret etmemiz gereken çok yer ve çok yer var" dedi. F9 için olay .

Onlara Hızlı X ve Hızlı XI veya Hızlı ve Öfkeli 10.1 ve 10.2 deyin . Her iki durumda da, bu hikaye henüz bitmeyecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —