Tarih: 21.05.2023 16:24

Notuss Fort Şurup Ne İşe Yarar? Notuss Fort Şurup Kullananların Yorumları

Facebook Twitter Linked-in

Notuss Fort Şurup Ne İşe Yarar? Notuss Fort Şurup Kullananların Yorumları. Bu yazımızda Notuss Fort Şurup Prospektüsüne uygun olarak Notuss şurup kaç yaş için kullanılır? Notus nasıl kullanılır,bebklerde kullanımı? Notuss şurup öksürüğü keser mi? Notuss Fort Şurup Yan Etkileri Nelerdir? sorularının cevaplarını birlikte öğreneceğiz.

Notuss Fort Şurup Ne İşe Yarar?

Genel olarak çoğu kişi tarafından kullanılan Notuss Fort Şurup yeni kullanalar tarafından Ne İşe Yarar, Nasıl Kullanılır? merak edilmekte. Uzman hekimler tarafından sıklıkla reçete edilen Notuss Fort için aslında öksürük şurubu diyebiliriz.  Notuss Fort şurup öksürük baskılayıcı bir ilaçtır ve bu sayede; ani başlayan öksürük, cerrahi girişimler ve bronkoskopi* için ameliyattan önce ve sonra kullanılır.

İçreğindeki etkin madde olarak butamirat sitrat içeren, şurup formunda bir ilaçtır ve bu etken maddeler sayesinde öksürüğün hızlı bir biçimde kesilmesini sağlar. Ayrıca; 100 ml’lik renkli şişede ölçek ile beraber satışa sunulmaktadır. Öksürük ve soğuk algınlığı ilaçları olarak bilinen ilaç grubu içerisinde bulunmaktadır.


Notuss Fort Şurup Nasıl Kullanılır?

Öncelikle belirtelim ki Notuss Fort Şurubu kesinlikle doktor kontrolünde kullanınız. Doktor  yada eczacı tarafından başka bir şekilde önerilmediği takdirde Prospektüsünde yer alan bilgiler aşağıdaki gibidir;

Notuss Fort Şurup Bebeklerde Kullanımı

Notuss Şurup Bebeklerde Kullanımı kesinlikle tavsiye edilmez. Öksürük sorunu olan bebekler için doktorlar başka bir ilaç reçete etmektedir. 3 yaşın altındaki çocuklar için kullanımı kesinlikle yasaktır. 3 yaşın üstündeki çocuklar günde 3 defa 5 ml alması gerekir. Ayrıca 6 yaşındaki çocuklar günde 3 defa 10 ml ve 12 yaşın üstündeki çocuklar için ise günde 3 defa 15 ml kullanılması gerekir.


Notuss Fort Şurup Kullanmadan Önce Bilinmesi Gerekenler




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —