Tarih: 20.08.2023 11:39

Tuğba Ekinci, Demet Akalın için ağır konuştu, "bekaret" paylaşımı herkesi şaşırttı!

Facebook Twitter Linked-in

Yıllar önce eniştesi ile evlenen Gülden Karaböcek'in bu halini gören Demet Akalın, "Tüm eniştecilerin sonu böyle olsa izlesek" diyerek sosyal medya hesabından bir paylaşım yapmıştı. Bu paylaşımla tepki çekti ünlü şarkıcı Demet Akalın. Paylaşımla ilgili Tuğba Ekinci, Demet Akalın için 'bekaret' konusunu açtı. İşte detaylar...

69 yaşındaki bir zamanları en çok dinlenen sanatçısı Gülden Karaböcek'in bir dönerci de sahne aldığı ortaya çıktı. İstanbul'da kadınlar matinesi programında dönerci ve kebapçı salonunda 2 haftada bir sahneye çıkan Gülden Karaböcek'in bu durumu çok konuşuldu. Yıllar önce eniştesi ile evlenen Gülden Karaböcek'in bu halini gören Demet Akalın, "Tüm eniştecilerin sonu böyle olsa izlesek" diyerek sosyal medya hesabından bir paylaşım yapmıştı. Bu paylaşımla tepki çekti ünlü şarkıcı Demet Akalın. Paylaşımla ilgili Tuğba Ekinci, Demet Akalın için 'bekaret' konusunu açtı.

"Bu köfte nasıl can verecek merak ediyorum. Para kurtarır sanıyor herhalde" diyen Tuğba Ekinci, yıllar önce yayınlanan bir gazete haberini paylaşarak şu ifadeleri kullandı.

"Koskoca Gülden Karaböcek Hanımla kızının kalbini kırana iyi bakın :) Yaşadığım sürece bu ve bunun gibilere pabuç bırakmayacağım" yazdı.


Demet Akalın'ın "enişteci" hitabına karşılık Gülden Karaböcek ise Demet Akalın için şu sözleri söyledi.

“Görüntüler 4 yıl öncesine ait. Konya’da nostaljik bir çorbacı var. Orada bir imza günü olmuştu. Bir tane playback şarkı rica etmişlerdi. Sonra o görüntüler ‘sahne alıyor’ gibi yorumlandı. Gülden Hanım gayet iyi. Sahnelere gidip geliyor. Annemin çorbacıda sahne aldığı haberlerini hiç dert etmedik, ama Demet Akalın’ın ‘enişteci’ yorumu bizi çok üzdü. Onu annem de, ben de çok severdik. Şimdi sayfamdan Demet’le fotoğrafımızı siliyorum, konser bileti almıştım. Onu da yırtıp atacağım. Sözleri 50 yıllık bir sanatçıya yapılmış büyük bir saygısızlık, terbiyesizlik!"




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —