Tarih: 30.09.2023 11:25

Kuzgun Dipsiz Karanlık 1.Bölüm izle

Facebook Twitter Linked-in

Kuzgun Dipsiz Karanlık 1.Seksiyon izle hd nitelikte sitemizde yayınlanmıştır. TABİİ ekranlarında büyük heyecanla izlenen kuzgun dizisinin yeni alanı cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Berk Hakman (Mehmet), Elifcan Ongurlar (Canan), Anıl İlter (Ünal), Beril Kayar (Rana), Levent Sülün (Cevdet), ve Edip Sanar (Oray) benzer şekilde ülkemizin sevilen oyuncularının yer almış bulunduğu kuzgun bu hafta yayınlanacak mı?

Kuzgun Dipsiz Karanlık 1.Seksiyon izle

Endeksin son fragmanı sayfaya eklendi! Her alanı büyük bir merakla beklenilen dizide neler yaşanacağını sıklıkla güncellediğimiz bu sayfadan öğrenebilir, en iyi tüyolara internet internet sitemizden ulaşabilirsiniz.

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Doğuştan gelen “kötülüğü görme ve açığa çıkarma” kabiliyetine haiz kırım masası komiseri Mehmet Kuzgun’un bir kaza ardından paramparça olan dünyasını ve kötülükle mücadelesini özetleyen Kuzgun: Dipsiz Karanlık, 30 Eylül Cumartesi günü TRT internasyonal dijital platformu natural’de seyirciyle buluşuyor.   Mehmet’in zihninde yer etmiş travmatik durumların etkisinden çıkamayarak mesleğinden ayrılmasını, esrarengiz cinayetleri çözüme ulaştırmak amacıyla vazifeye geri çağrılması ve kötülüğün kafa aktörü saydığı seri katillerin peşinden koşmasını konu alan Kuzgun: Dipsiz Karanlık, ilk bölümüyle 30 Eylül Cumartesi günü TRT internasyonal dijital platformu natural’de izlenebilecek.

Her cumartesi yeni bölümleriyle natural’de seyirciyle biraraya gelicek olan platforma özel hazırlanan orijinal sıra Kuzgun: Dipsiz Karanlık’ta mesleğinde süratle yükselmiş, vatan haricinde eğitim görmüş {başarıya} ulaşmış komiser Mehmet’in hikâyesi anlatılıyor. Mehmet, almış bulunduğu bilimsel eğitim kadar çocukluğunda ayrım etmiş bulunduğu gelişkin duyuları sayesinde karşısındakinin kim bulunduğunu bilmekte ve kimsenin göremediği ipuçlarını meydana çıkarmaktadır. yenekeğini bilen tek şahıs, babası benzer şekilde görmüş bulunduğu şefi Cevdet’tir. Mehmet’in kurduğu dünya, bir kaza ardından paramparça olur ve psikolojisi günden güne bozunur. Gözaltındaki bir suçlunun ölümüne neden olunca da meslekten ihraç edilir.

Öykü bu vakadan üç sene ardından ismim atar. Çözülemeyen kırım dosyaları artmış, kırım masası komiseri Ünal, olayların altında ezilmiştir.  Ünal, oldum ihtimaller içerisinde Mehmet’in düşmanıdır. Mehmet’in acil çağrılma nedeni, işlenen yeni bir cinayette seri katil şüphesi olmasıdır. Mehmet bu kez polis olarak değil, özel yetkilerle donatılmış bir danışman olarak görevlendirilir. Cevdet’in tek koşulu, Mehmet’in yeni mezun kırım masası polisi olan Rana ve kendi yerine vazifeye getirilen Ünal’la çalışacak olmasıdır. Mehmet’in önüne koyulan ilk dosya, sembolik sırlarla doludur. Mehmet ve Rana ikilisi, tahkîkat sırasında tanıştıkları dilbilimci Oray eşliğinde sırlarla dolu ölümlerin ardındaki kötülüğü meydana çıkarmaya çalışır. Mehmet’in bilmediği, kötülüğün de onun peşinden koştuğudur.

Kuzgun Sıra mevzusu

Nihayet senelerde dijitalleşmenin sürat kazanması eşliğinde, insanların kullanım bağımlılıkları TV yayılanlarından dijital içeriklere doğru evrilmeye başladı. Bu yüzden kaynaklı dünyada ve devletimizde çoğu dijital içerik platformu hizmet vermeye başladı. Bu durumun bilincinde olan TRT {Genel} Müdürlüğü, internasyonal izlenme platformu doğal‘yi kullanıcılarla buluşturdu.

Kuzgun: Dipsiz Karanlık Dizisinin mevzusu: Mesleğinde süratle yükselmiş eski bir polis şefi olan Mehmet, kimsenin bilmediği bir kabiliyete haizdir. Çözülemeyen kırım dosyalar artınca Mehmet’e özel yetkilerle donatılmış bir danışmanlık öneri edilir.


 



 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —