Tarih: 05.01.2023 19:10

Gun Force Apk Para Hilesi Mod 1.14 İndir

Facebook Twitter Linked-in

Gun Force, 1991 senesinde İrem tarafınca geliştirilen, koş ve tabanca seçimi bir atari oyunudur. Fütüristik bir dünyada geçen süratli aksiyon, güçlendirmeler ve çoklu seviyeler ihtiva eder. Oyunda oyuncular, silahlı bir karakteri denetim ediyor ve her seviyenin sonuna ulaşmak için düşman dalgaları içinde savaşmalı. Gun Force Apk Ölümsüzlük Hilesi, sıkıntılı oynanışı ve büyük, detaylı karakterleriyle tanınır. Oyun salonlarında piyasaya sürüldü ve hemen sonra Süper Nintendo Eğlence Sistemine (SNES) taşındı.

Eskiden klasik arcade uzay gemisi atış oyunlarını oynardınız, benzer oyunların renkli mermilerine dalmış bir çocukluk geçirdiniz, şimdi gene klasik 2D px grafiklere haiz, sadece geliştirilmiş aksiyon ve oynanışa haiz yeni bir oyunla yine heyecanlanacaksınız. Bilhassa artık mekanik bir uzay gemisi değil, kudretli Savaşçıyı denetim ediyorsun. Oyunun adı Gun Force Apk.

Gun Force Apk Son Sürüm

Oldukça stresli yükseltme sistemlerine haiz pek fazlaca karmaşık atışlı rol yapma oyununun ortasında, Gun Force yeni bir nefes benzer biçimde görünüyor. Gun Force Apk Son Sürüm oynarken ilk ekrandan itibaren kendinizi garip fakat tanıdık hissediyorsunuz. Suç örgütünün merkezine sızan kudretli bir savaşçının kontrolünde eski Contra oyununu tekrardan oynamak benzer biçimde.

Ancak oyun hem de geçmişin arcade uzay gemisi atıcılarının muhteşem atışlarını anımsatıyor. Her yere sıçrayan 3 yada 5 mermilik mermiler, düşman kuvvetini gözlerinin önünde bir dalga benzer biçimde amansızca suladı.

Alev alev yanan neon renkler, kaliteli ekipmana haiz havalı savaşçılar, çağdaş araçlar ve düşmanların silahları benzer biçimde birkaç modern çağdaş unsur ilave edin… Hepsi fazlaca canlı bir shoot em’up cenk resmi yaratır.

Gun Force’a giren oyuncu, Gun Force Ölümsüzlük Hilesi Apk direniş ordusunun komutanı olacak. Liderliğini üstlendiğiniz ekipte, üstün atış becerilerine haiz ve hiçbir düşmandan korkmayan birçok yetenekli savaşçı var. Elinizde bir fazlaca İleri Teknoloji var. Böylece ikonik hususi silahlar yapabilirsiniz.

Ama Silah Gücü niçin var ve insanlık niçin bu hususi gücün fedakarlıklarına gerekseme duyuyor?

Bundan ilkin, büyük, organize bir hata çetesi olan Lejyon, dünya barışını tehdit etmeye başlıyordu. Darbeler düzenliyorlar, sivillere saldırıyorlar, ulusları terörize ediyorlar ve tüm vatandaşları ezmek için tüm iğrenç sertliği kullanıyorlar. Biyoteknolojiye ve devasa mekanize silahlara haiz olduğu ve yandaşlarının soğukkanlı katiller olduğundan Legion, insanlığı yok olmanın eşiğine getirebilir. Karşı koyabilecek bir güç yoksa, bu tamamen mümkündür.

Gun Force Apk Para Hilesi bu durumda hayata merhaba dedi. Komutan olarak, kahraman savaşçılarınızı sırayla muharebeye gönderecek, tonlarca tabanca, vasıta, makine, robot ve hatta düşmandan gelen benzersiz patronlarla yok edeceksiniz. Nihai hedef, genişleme yanılsamasını parçalamak ve fena Lejyon’un dünyasını ele geçirmektir.

Sezgisel bir denetim düğmesi tasarımıyla oyuncular kolayca gezinebilir, ateş edebilir, tabanca değiştirebilir ve süper akıcı kombolar gerçekleştirebilir. Zıplayabilir, koşabilir, süratli hareket edebilir, düşmanlardan kaçmak için atılabilir, çevresel unsurların arkasına saklanabilir, sürpriz baskınlara atlayabilir ve düşmanların üstüne son hızda yuvarlanabilirsiniz.

Gun Force’un oynanışı, büyük seviyede savaşçı karakterin hızına ve baskın potansiyeline yöneliktir. Ne kadar çevik aksiyon, esneklik, korkulu hızda atış, kazanma şansınız o denli artar.

Sitemize son olarak yüklenen My Hotpot Story Apk Para Hilesi, son zamanlarda çevrimiçi toplulukta hararete yol açan bir restoran yönetimi simülasyon oyunudur. Denemelisiniz.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —