Tarih: 15.12.2022 20:42

Neler Oluyor Hayatta 15 Aralık Perşembe Son Bölüm Tek Parça İzle!

Facebook Twitter Linked-in

Neler Oluyor Hayatta 15 Aralık Perşembe Son Bölüm Tek Parça İzle!...Kanal D’nin sevilerek izlenen programı Neler Oluyor Hayatta insana ve hayata dair değerlendirmeler ve haberlerle ekranlara geliyor. Hakan Ural ve Hilal Özdemir Babacan eğlenceli sunumu ile Kanal D ekranlarında yayınlanan program hafta içi her gün saat 09:00’dan itibaren ekranlara geliyor.

Mustafa Uslu filmle ilgili alınan tedbir kararı ardından ilk kez konuştu!

Neler Oluyor Hayatta 15 Aralık Perşembe Son Bölüm Tek Parça İzlemek İçin Tıklayınız...

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan, sunuculuğunu Hakan Ural ve Hilal Özdemir’in yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına katılan Mustafa Uslu, 'kişilik haklarını ihlal ettiği' iddiasıyla Garip Bülbül Neşet Ertaş filminin mahkemeye taşınmasına, sanatçının ailesinin iddialarına ve filme tedbir konulması kararı hakkında ilk kez açıklamalarda bulundu.

Hakan Ural zincir market açıklamalarındaki üslubu sert bir dille eleştirdi!

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan, sunuculuğunu Hakan Ural ve Hilal Özdemir’in yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programında zincir marketlerdeki etiket oyunlarıyla ilgili Devlet Bahçeli’nin “Sürekli zam yapan zincir marketlerin herhangi bir örgütle irtibatlarının araştırılması gerektiğini düşünüyorum.” sözlerine tepki gösteren Bim İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç’ın açıklamaları konuşuldu.

Neler Oluyor Hayatta 15 Aralık Perşembe Son Bölüm Tek Parça İzle!




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —