Tarih: 17.07.2023 22:16

Maviye Sürgün 6. Bölüm İzle Full Show Tv Maviye Sürgün yeni bölüm tek parça izle

Facebook Twitter Linked-in

Show Tv'nin yeni dizisi Maviye Sürgün'ün 6. bölümü 17 Temmuz günü yayınlandı. Haberimiz içerisinde yeni dizi Maviye Sürgün'ün altıncı bölümünü izleyebileceğiniz linki bulabilirsiniz... İşte Maviye Sürgün 6. bölüm izle dizi izle linki...

 

MAVİYE SÜRGÜN DİZİSİ 5. BÖLÜM KONUSU
Kasabada oteli olan ve Ozan'ın ortağı gibi davranan Serhat, Salih'in borçlarını üzerine almış ve bu borçları Salih'e karşı koz olarak kullanmaya başlamıştır. Kasabada oteli olan ve Ozan'ın ortağı gibi davranan Serhat, Salih'in borçlarını üzerine almış ve bu borçları Salih'e karşı koz olarak kullanmaya başlamıştır.

Ozan'ın tavsiyesi üzerine aileyi zora sokan Serhat, Salih'e borcunu ödemesi için zaman verir. Ancak Salih'in banka hesabındaki paralar çekilmiştir! Ali bankada Salih'in hesabındaki durumları çözmek için adım atar. Defne de ona eşlik ederken kendilerini büyük bir iftiranın ortasında bulurlar. Ali'yi bir hedef haline getirmiş olan Ozan ise Ali'nin geçmişi hakkındaki sırrı öğrenir. Ali ve Ozan arasındaki kartlar yeniden dağıtılacaktır..

MAVİYE SÜRGÜN OYUNCULARI KİMLER?
ALİ (CANER CİNDORUK)

DEFNE (DAMLA SÖNMEZ)

OZAN (SERKAN ALTUNORAK)

HASAN YEL (BÜLENT ŞAKRAK)

ZEHRA UNCU (AYÇA ERTURAN)

SERHAT (RUHİ SARI)

SALİH (HAKAN SALINMIŞ)

DENİZ GENCER YAKUT (GÖKŞEN ATEŞ)

AZRA (MİNA KOYUNCULAR)

ARDA (YAMAN ARSLAN)

MAVİYE SÜRGÜN YENİ BÖLÜM İZLE

Show Tv'de yayınlanan Maviye Sürgün, beşinci bölüm fragmanlarını yayınladı. Maviye Sürgün dizisinin Show Tv'de 17 Temmuz günü yayınlanan 6. bölümünü (altıncı bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link.

MAVİYE SÜRGÜN 6. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —