Tarih: 15.11.2022 15:27

GSB personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? 2022 GSB personel alımı sonuç tarihi belli mi?

Facebook Twitter Linked-in

GSB personeli alımı başvuru sonuçlarında geri sayım sürüyor. 10-14 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen başvurularda sonuçların ilan edilmesinin ardından, başvuru şartları taşıyanlar Ankara'da yapılacak yazılı sınavlara davet edilecek. Başvuru şartlarını taşımayan adayların müracaatı ise geçersiz sayılacak. Peki GSB personel alımı başvuru sonuçları açıklandı mı? 2022 GSB 1.200 personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Detaylar haberimizde...

GSB personel alımı başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz belli olmadı. Bakanlık tarafından yapılacak resmi açıklama bekleniyor. Personel alımı sonuçları açıklandığında sonuçlar, e-Devlet üzerinden sorgulanacak. e-Devlet adresine T.C. Kimlik Numarası ve şifre ile giriş yapılacak.

GSB personel alımı başvuruları olumlu değerlendirilen adaylar sözlü sınavlara katılacak. Sözlü sınavlarda adaylara, görevin getirdiği mesleki alan bilgisi, ifade yeteneği, özgüveni ve genel kültür gibi alanlardan sorular yanıtlanacak. Sözlü sınava girmeye hak kazanan ancak katılım sağlamayan adaylar, sınav hakkını kaybedecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —