Tarih: 11.01.2023 16:54

Copenhagen Cowboy 2. sezon: Netflix’te başka bir sezon olacak mı?

Facebook Twitter Linked-in

Netflix, yıla Kaleidoscope ve Ginny & Georgia 2. sezon gibi birçok yeni şovla başladı, ancak Nicolas Winding Refn’in Copenhagen Cowboy serisi diğerlerinden daha az hayranlıkla çıkış yaptı.

Bu Danimarkalı kara film dizisi, hem doğal hem de doğaüstü tehditler içeren tehlikeli bir suç yeraltı dünyasında tehlikeli bir intikam yolculuğuna çıkan Miu adlı gizemli bir genç kadını konu alıyor. Refn, Ryan Gosling liderliğindeki Drive, The Neon Demon, Only God Forgives ve Too Old to Die Young gibi diğer eserlerini sevenlere hitap etmesi gereken, ticari marka stilistik yeteneğini gösteriye getiriyor.

İzleyiciler, altı bölümlük ilk sezonu izledikten sonra, Kopenhag Kovboy’un Netflix’te ikinci sezonunun yayınlanıp yayınlanmayacağını merak edebilir. İşte suç dizisinin kaderi hakkında bildiklerimiz.

Netflix’te Copenhagen Cowboy 2. sezon 2. sezon olacak mı?

Netflix’in Copenhagen Cowboy’u ikinci sezon için yenilemesi pek olası görünmüyor. Şov yalnızca altı bölümden oluşmasına rağmen, yapımı muhtemelen ucuz değildi ve şimdiye kadar ilk on listeye girmeyi bile başaramadı. Netflix, bir uçurumda bitseler bile, tek bir sezondan sonra şovları iptal etmekten çekinmiyor.

Sezonun sonunda yeni bir konsept ortaya çıkıyor: potansiyel bir devam oyununda Miu için önemli bir tehdit haline gelebilecek Devler. Bununla birlikte, bu şovun sınırlı bir dizi olarak reklamı yapılmamış olsa da, yenilenme ihtimalinin sıfıra yakın olduğu görülüyor.

Şovun karışık eleştiriler alması, çok az promosyon alması ve sosyal medyada veya izleyiciler arasında pek bir sıçrama yapmaması yardımcı olmuyor.

Muhtemelen Refn’in neo-noir dizisinin daha fazla bölümü olmayacak olsa da Netflix’teki diğer Danimarka polisiye gerilim filmleri, Equinox ve The Chestnut Man gibi hayranlara hitap edebilir. Bir de İskandinav gizemi Valhalla Cinayetleri var.

Kopenhag Kovboy 2. sezonunu Netflix’te görmek ister misiniz? Lütfen dizi ve Netflix’teki geleceği hakkındaki düşüncelerinizi aşağıda paylaşın.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —