Tarih: 14.08.2023 00:17

Fenerbahçe'nin Gaziantep FK maçı özeti izle!

Facebook Twitter Linked-in

Fenerbahçe Trendyol Süper liginin ilk haftasında evinde konuk ettiği Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup etti. Maçın hemen başında Dzeko'nun golüyle öne geçen ev sahibi yine Dzeko'nun golüyle farkı ikiye çıkardı. Konuk ekipte Maxim 23. dakikada kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Konuk ekip ilk yarı sonunda Arda le farkı bire indirdi ve maç bu şekilde bitti. İşte maçtaki oyuncualrın performanslarının değerlevdirmesi.

Fenerbahçe'nin Gaziantep FK maçının özeti, değerlendirmesi ve oyuncu notları

Altay Bayındır Puan (3)

Milli kaleci maalesef psikolojil olarak çok kötü durumda. Maç başında taraftarlar tarafından destek görsede Altay kaleye ilk topları içeriye almaya devam ediyor. Yediği golde yine hatası olan Altay yerine bir kaleci gelmesi neredeyse kesin gibi.

Ferdi Kadıoğlu Puan (6)

Bu maçta skor erken gelince ve rakip 10 kişi kalınca Ferdi'ye çok iş düşmedi. Ferdi ortalama bir maç oynadı.

Rodrigo Becao Puan (6)

Brezilyalı işin markaj ve alan savunması durumunda tam bir usta. Becao ile ilgili büyük sıkıntı ise oyun kurma konusunda olacaktır. Ayakları çok yetersiz bir oyuncu gibi göründü ilk lig maçında.

Alexander Djiku Puan (6)

Tecrübeli oyuncu bu maçta çok test edilmese de kalitesi ile Fenerbahçe'ye katkı sağlayacaktır. Diku'nun tek sıkıntısı bazen hamle zamanlamasını yapamaması.

Oosterwolde Puan (6)

Hollandalı maça Osayi'nin yerie girdi. Fena bir performans segilemese de çok öne çıkan işler yapamadı. Oynadıkça gelişecek bir oyuncu olarak karşımıza çıkıyor.

İsmail Yüksek Puan (7)

İsmail her zamanki istekli ve arzulu bir oyun ortaya koydu. Önde yaşı yüksek iki oyuncu ile oynayan Fenerbahçe için İsmail ya da bu bölgede kim oynarsa oynasın performansı çok kritik olacak. İsmail bazen gereksiz sertlik ortaya koyuyor. 

Mert Hakan Yandaş Puan (7)

Enerjisi ile öne çıktı Mert Hakan, sakatlığı da olmasına rağmen fena olmayan bir ilk yarı çıkardı ve oyundan alındı. 

Sebastian Szymanski Puan (8)

Genç oyuncu sahaya çıktığı her maç biraz daha taraftarın gönlüne girmeyi başarıyor. Kalitesinin yanına birde savunma sadakati ekleyen oyuncu modern bir 10 ve 8 numara karşımı olarak karşımıza çıkıyor.

Dusan Tadic Puan (8)

Sırp oyuncu adeta her hamleyi doğru yapıyor gibi. Yıllarca her oynadığı takımda gol ve asist olarak en yüksek seviyelerde olan Tadic Fenerbahçe'de de saymaya devam ediyor. Tadic hem asist hem de asistin asistini yapma konusunda bir profesyonel.

Ryan Kent Puan (7)

İngiliz oyuncu o an takımı neye istiyaç duyuyorsa onu yapıyor. İki ayağınıda belli bir seviyede kullanabilen oyuncu hem hızı hem de gücü ile bu seozn Fenerbahçe'ye büyük katkı sağlayacak gibi gözüküyor.

Edin DzekoPuan (9)

Golcü kelimesinin karşılığını veren bir lig başlangıcı yaptı Bosnalı forvet. Dzeko attığı goller kadar orta sahaya kadar çıkıp top alarakta takım arkadaşlarına çok yardımcı oldu. Dzeko taraftarlara ve takım arkadaşlarına bana güvenin mesajını çok iyi verdi.

Miha Zajc Puan (6)

Zajc her zaman olduğu gibi yine ortalmanın altına düşmedi. Rakip takımın 10 kişi olması Zajc ve diğer orta saha oyuncuları için büyük avantajdı ve tüm oyuncular bu avantajı doğru kullanmayı bildiler.

Batshuayi, Osayi, Samet ve İrfan Can çok kısa süre aldılar ve değerlendirme yapmak için yeterli veriye sahip olamadık.

Fenerbahçe büyük Komutanlar ve iyi askerler takımı

Fenerbahçe'de sahada iki tane büyük komutan vardı Tadic ve Dzeko bu ikilinin hücum gücüne diğer oyuncularda katıldığında Fenerbahçe rakip sahada çok etkili bir takım oluyor. Sahadaki askerler ise Dzeko ve tadic yerine de koşuyor.

Brezilyalı Fred ve Cengiz Ünder'in de gelişiyle Fenerbahçe hem daha atletik hem de daha kaliteli bir yakım oalcaktır. Bundan kimsenin şüphesi yok.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —