Tarih: 09.01.2023 21:39

Ozan Tufan transferi bitti! Şimdi onlar düşünsün

Facebook Twitter Linked-in

Siyah-beyazlı takımda Valerien Ismael'in görevinden ayrılmasının ardından yerine gelen teknik direktör Şenol Güneş, eski oyuncusu Ozan Tufan'ı takımında görmek istediğini yönetime bildirmişti. Bu doğrultuda ilerleyen Siyah-beyazlı yöneticiler ilk etapta Ozan Tufan ile bir görüşme yaptı.

OZAN TUFAN "KULÜBÜMLE ANLAŞIRSANIZ GELİRİM"

Beşiktaşlı yöneticilerin görüşmesi sonrası Şenol Güneş'te bizzat aradı. Tecrübeli futbolcu da, üzerinde büyük emeği olan Güneş'e "Kulübümle anlaşırsanız gelirim hocam" yanıtını verdi.

HULL CİTY'DEN CEVAP GECİKMEDİ

Hull City, Beşiktaş'ın satın alma opsiyonu ile kiralama isteğini kabul etmedi. İngiliz ekibinin, 27 yaşındaki oyuncunun transferine bonservisinin alınması halinde onay vereceğini açıkladı. Bu açıklama sonrası Ceyhun Kazancı'nın şu sözleri akla geldi.

HOCAMIZIN RAPORU VE İSTEKLERİ DOĞRULTUSUNDA YÜRÜYECEĞİZ

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Ozan Tufan transferi için, "Hocamız Ozan Tufan'ı Bursaspor'dayken de istemişti, fakat o dönemde alamamıştık. Şenol Güneş'in futbol aklı, Beşiktaş'ın aklı. Hocamızın raporu ve istekleri doğrultusunda gerekli adımları atacağız" şeklinde konuşmuştu.

RAFA KALKTI

Beşiktaş Ozan Tufan için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapmıştı. Ancak bunu kabul etmeyen Hull City, birde üstüne yüksek bonservis isteği olması sonrası Siyah-beyazlı ekip tecrübeli oyuncu transferini şimdilik askıya aldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —