Tarih: 20.01.2023 12:45

Kaçak Kutsal Damacana 4 izle! (SANSÜRSÜZ HD İZLE) Kutsal Damacana 4 full izle! Kutsal Damacana 4 tek parça full HD izle!

Facebook Twitter Linked-in

Ünlü oyuncu ve yönetmen Şafak Sezer’in unutulmaz film serilerinden biri olan korku-komedi türündeki Kutsal Damacana, yeni filmiyle heyecan yarattı. Geçtiğimiz gün galası gerçekleşen Kutsal Damacana 4, sonunda izleyicisiyle buluşacak.

İlk filmi 2007'de vizyona giren Kutsal Damacana, 2010 yılında Kutsal Damacana 2: İtmen, 2011 yılında ise Kutsal Damacana 3 Dracoola filmleriyle ekranlara geldi. Serinin bütün filmleri büyük ilgiyle izlendi. Ara ara ekranlara gelmeye devam ediyor.

Bu yıl seyircileri kokuya ve komediye doyuracak olan Kutsal Damacana 4 filminin ne zaman çıkacağı sinemaseverler tarafından merak konusu oldu. Beklenen gün geldi. İşte Kutsal Damacana 4’ün vizyon tarihi…

KUTSAL DAMACANA 4 FULL HD KAÇAK İZLE!

Kutsal Damacana 4 ne zaman çıkıyor?

Şafak Sezer'in korku-komedi türündeki filmi Kutsal Damacana 4, 20 Ocak 2023 Cuma günü (yarın) beyaz perdede seyirci ile buluşacak. İşte filmin konusu ve oyuncu kadrosu...

Kutsal Damacana 4 konusu

Yanlışlıkla papaz olan Fikret'in hikayesini konu ediyor. Fikret, yanlışlıkla girdiği papazlık yolunda kendisini tahmin edemeyeceği bir konumda bulur. Beklenmedik bir şekilde Vatikan'a kadar yükselen Fikret, artık yurduna geri dönmeye karar verir.

Serinin bu filminde, ABD korku filmi olan Annabelle'deki bebekten esinlenilmesi, izleyiciler tarafından büyük bir ilgi gördü.

Oyuncu kadrosu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —