Tarih: 01.01.2016 00:00

AKP Rize'de Eski Defterleri Açtı! Görenler şaştı kaldı

Facebook Twitter Linked-in

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimde AKP Rize’ de eski defterleri açtı. AKP tarihinde en yüksek oyu olarak Başbakan olan Ahmet Davutoğlu’ nun afişini, Cumhuriyet Meydanını gören bir binada Recep Tayyıp Erdoğan’ ın afişinin altına astı.


Elinde yeni afiş bulunmayan AKP Rize il teşkilatı eski afişlerini asarken Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’ nun AKP Genel başkanıyken basılan afişini asması komedi olarak algılandı. Gelecek Partisi Rize İl başkanı Osman Civelek konuyla ilgili yaptığı açıklamada AKP’nin bu çalışmasının komedi olduğunu kaydetti.


Gelecek Partisi Rize İl Başkanı Osman Civelek açıklamasında, “Genel Başkanımızın eski posterini AKP Rize il teşkilatının asması, bitişlerinin göstergesidir. Hala Genel başkanımız Davutoğlu’ndan beklentileri var. Genel başkanımızın Rize’ de bile karşılığının olduğunu biliyorlar. Otoritesiz yolsuzluk düzenini kuranlardan kendinizi kurtarın. Gelecekle kucaklaşın. Ama bunu yaparak çok komik duruma düştüler. Sosyal medyada vatandaşlar AKP’ yi tiye aldı.” dedi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —