Tarih: 22.05.2023 09:19

24 ay ötelemeli 48 ay vadeli! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi patlattı 0 FAİZLİ 150 BİN TL kredi

Facebook Twitter Linked-in

24 ay ötelemeli 48 ay vadeli! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi patlattı 0 FAİZLİ 150 BİN TL kredi- Nakit paraya olan ihtiyaç ekonomide yaşanan dalgalanma ile her geçen gün artarken seçim belirsizliği de bu ihtiyacı arttırmıştı. 

14 Mayıs tarihinde sandığa giden Türkiye hem Cumhurbaşkanı seçimi hem de milletvekili seçimi için oy verirken sandıktan Cumhurbaşkanı seçimi için ihtiyaç duyulan yüzde 50+1 oy çıkmamış ve seçim 2. tura kalmıştı. Seçim önü müjde yağmuru yaşanırken Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika faizsiz kredi açıklaması yaptı. 

CUMHURBAŞKANI SON DAKİKA FAİZSİZ KREDİ AÇIKLAMASI! 0 FAİZLİ KREDİ MÜJDESİ KİMLERE GELDİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmasında "Üniversiteye yeni başlayan gençlerimize bir kez vergisiz cep telefonu ve bilgisayar alma hakkı tanıyacağız. Meslek öğrenerek hemen hayata atılmak isteyen gençlerimizin eğitimine ve işe başlamasına öncülük edeceğiz. Her haneden en az bir kişinin işe girmesini temin ederek gençlerimizin istihdamını kolaylaştıracağız. Kendi işini kurmak isteyen gençlerimize hibe ve kredi desteği sağlayacağız. Evlenecek gençlerimizin gönül huzuruyla yuvalarını kurabilmeleri için 2 yılı ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz kredi vereceğiz" diyerek evlenecek gençlere faizsiz kredi verileceğini müjdeledi. 

AK PARTİ SEÇİM VAATLERİ NELER, SEÇİMİ AK PARTİ KAZANIRSA NELER VADEDİLDİ?

“Gelir seviyesi asgari hayat standardının altında hane bırakmayacağız. Bunun için, Gelir Tamamlayıcı Aile Destek Sistemini hayata geçireceğiz. Bu çerçevede, Aile Bazlı Vatandaşlık Maaşı uygulamasını başlatacağız.

Yükseköğrenimdeki gençlerimize bir defaya mahsus cep telefonu ve bilgisayar ediniminde vergi muafiyeti sağlayacak, aylık 10 GB ücretsiz internet vereceğiz

. Aile Koruma Kalkanı Programıyla, ev hanımlarının emekliliğine destek vermekten, her ailede en az bir çalışan olmasını sağlamaya kadar pek çok uygulamayı başlatacağız.

Gençlerimizi aile kurmaya teşvik etmek için, eğitiminden istihdamına, evliliğinden çocuk bakımına kadar her alanda kendilerine maddi katkı vereceğiz.”

Yeni seçim vaatleri peş peşe açıklanmaya devam ederken usukgundem.com adresinden gelişmeleri takip edebilirsiniz. 

150 BİN TL FAİZSİZ KREDİ BAŞVURUSU NE ZAMAN ALINACAK, EVLİLİK KREDİSİ BAŞVURU İŞLEMLERİ BAŞLADI MI?

Söz konusu kredi paketi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından seçim vaadi olarak açıklanırken 28 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 2. tur seçimin ardından çoğunluk oyunu alarak 13. Cumhurbaşkanı olarak göreve başlaması durumunda hayata geçirilecek. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —