Tarih: 07.05.2023 19:19

Cemre Demirel'den Kılıçdaroğlu paylaşımı: Adam benimle bile helalleşti

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Atatürk Havalimanı'nda miting düzenledi. Miting esnasında yer alan bir görüntü tepki çekti. Yayımlanan videoda sosyal medya fenomeni Cemre Demirel'in de görüntüleri yer aldı.

KILIÇDAROĞLU TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Videoya yönelik paylaşımda bulunan Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "AK Parti, Cemre Demirel’i mitingine malzeme etmiş. Demirel gençtir ve gençler bazen deli dolu olurlar. Normaldir. Ricam, sosyal medyada hiç kimse kendisine kötü bir şey demesin. Gençleri kullananlar ayıplarıyla kalsın. Beni eleştirenin de sevenin de başımın üstünde yeri var" dedi.

'BENİMLE BİLE HELALLEŞTİ'

Kılıçdaroğlu'nun bu paylaşımına Demirel'den yanıt geldi. Demirel, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, "Çok şık. Ne diyeceğimi bilemedim. Adam benimle bile helalleşti. Adaylığınızı asla istemedim. Bugün bile aday olmanızı istemiyorum. Ama oldunuz ve susup oyumu size vereceğim. Adaylığınızdan itibaren (mecburen) size oy vereceğimi yayınlarımda defalarca dile getirdim, yakınen takip edenler biliyor. Mahallesiz biri olarak insan yerine koyulmaya alışık değilim, teşekkür ederim" dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —