Tarih: 04.02.2023 11:49

Esra Erol'da başımıza taş yağacak dedirten olay! Haya edep kalmadı, kaçtığı adamın babasıyla da...

Facebook Twitter Linked-in

Boşanacağı eşi Fatma Yıldırım'dan dolayı Esra Erol'dan yardım isteyen Bekir Bey, anlatıtklarıyla ağızları açık bıraktı. Bekir Bey, eşi Fatma hanımın Bilal isimli adama kaçtığını ve daha sonrasında öz babası olan Rafet'le ilişki yaşadığını öner sürdü. Bu iddialar Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşerken herkesin nutku tutuldu. Bu kadar ahlaksızlık olmaz! Bakın Esra Erol'un son bölümünde neler yaşanmış?

Tam 2 yıldır eşi Fatma Yıldırım ile boşanmak için çabalayan Bekir Yıldırım, eşinin çocukları ile birlikte ailesinin yanında kaldığını zannediyordu. Ancak öğrendiği gerçekle soluğu Esra Erol'da aldı.

Çocuklarının psikolojisinin bozulacağını söyleyen Bekir Yıldırım, eşiyle ilgili gerçekleri sosyal medyadan gelen bir gizli mesajla öğrendiğini belirtti.

Öğrendiği gerçekleri anlatan Yıldırım, "2 yıldır boşanma aşamasındayız. Bana yaklaşık 4 ay önce ‘Çocuklarını kurtar, çocukların emin ellerde değil, eşin başkalarıyla beraber’ mesajları geldi. Bir gün beni gizli numaradan kaçtığı kişi aradı. Bilal diye biri. Bana her şeyi anlattı. Beraber kaçtıklarını, Burdur’a yerleştiklerini. Daha sonra kendi babasıyla Fatma’yı uygunsuz bir şekilde yakaladığını söyledi." dedi.

Anlattıklarıyla herkesi şoke eden Bekir, Fatma'nın şu an birlikte olduğu iddia edilen kişi Rafet'in çocuk tacizinden dosyası olduğunu ileri sürdü. Bu nedenle de kız çocuğunun Rafet'in yanında olduğu için endişeli olduğunu dile getirdi.

Bilal, Fatma'nın 2 çocuğuyla birlikte o evde Rafet'le kalmaya devam ettiğini söyledi. Ayrıca Bilal, babası Rafet'in çocuk tacizcisinden dosyası olduğunu yineledi ve eski eşinin kızını taciz ettiğini belirtti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —