Tarih: 02.05.2023 15:55

POCO x5 Pro PUBG Mobile FPS Değerleri: Test Sonuçları ve Deneyimlerimiz

Facebook Twitter Linked-in

Kameranın kalitesi, depolama kapasitesi gibi bilgiler oldukça önemlidir. Ancak gerçek şu ki, eğer PUBG Mobile gibi bir oyun oynamayı seviyorsanız, yeni telefonunuzda da bu oyunu oynayacaksınız. Yeni bir cihaz alırken, PUBG Mobile oyunundaki performansını da merak etmek oldukça normaldir.

POCO x5 Pro Telefonlarında PUBG Mobile için FPS Değerleri

POCO x5 Pro modelli üç farklı telefonu test ederek, PUBG Mobile oyununda hangi FPS değerlerinin alındığını araştırdık ve sonuçlarını sizlerle paylaşmak istedik. Ayrıca, oyunu oynarken yaşadığımız deneyimleri de aktaracağız.

Çevremizden bulduğumuz POCO x5 Pro modellerine PUBG Mobile yükleyerek testlerimize başladık. Oyunun açılışı oldukça hızlıydı ve arayüzde gezinirken herhangi bir kasma veya gecikme yaşamadık. Bu tür oyunların arayüzünde genellikle yüksek grafikler nedeniyle kasmalar oluşabilir, ancak POCO x5 Pro ile böyle bir sorunla karşılaşmadık.

PUBG Mobile'da bir maça girdiğimizde, ortalama 30 - 45 FPS değerleri aldık. Bazı oyuncular, FPS değerlerini 60'a kadar çıkarmak için çeşitli Config dosyaları kullanarak başarılı olduklarını söylüyorlar. Ancak, grafikleri olabildiğince düşürmemize rağmen bu değerlere ulaşamadık. Oyun sırasında herhangi bir takılma yaşamadık,

POCO x5 Pro Özellikleri




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —