Tarih: 18.12.2023 09:48

Masterchef Kim Elendi 17 Aralık? Elenen Yarışmacı Masterchef Kim Elendi? Masterchef Kimler Kaldı?

Facebook Twitter Linked-in

Masterchef All Star son bölüm izle ekranı takip eden izleyiciler son durumu merek altına aldı. Büyük finale geri sayıma başlayan Masterchef Türkiye All Star yarışında bu sezonun birincisi kim olacak merak edildi. 17 Aralık Pazar akşamı eleme heyecanı yaşanan Masterchef te eleme adayı kim araştırıldı. Çok sayıda izleyici Masterchef 17 Aralık 2023 izle ekranına odaklandı. Bölümün sona ermesiyle programı takip edemeyen izleyiciler Masterchef Türkiye kim elendi, Masterchef en son kim elendi, Masterchef bu hafta kim elendi sorularına yanıt aradı. Peki, Masterchef kimler kaldı? İşte 17 Aralık Masterchef detayları..


17 ARALIK ELENEN YARIŞMACI MASTERCHEF KİM ELENDİ?

17 Aralık Masterchef te kim elendi sorusunun yanıtı geldi. Oldukça heyecanlı anların yaşandığı yemek yarışması Masterchef dün gece kim elendi merak edildi. Cemre’nin elenmesiyle 9 kişiye düşen kadrodan bir kişi daha yolun sonuna geldi. Kıyasıya rekabet eden yarışmacılardan en az puanı alan hayallerine veda etti. Elenen yarışmacı Masterchef kim elendi sorusunun yanıtı Dilara oldu. Programın ilk bölümünden bu yana oldukça iddialı olan Dilara’nın Masterchef macerası son buldu. Son günlerde Sergen ile sürekli atışma halinde olan Dilara oyundan ayrıldı. Esra, Barbaros ve Batuhan’ın olduğu eleme potasından çıkamayan isim Dilara oldu.


MASTERCHEF KİMLER KALDI?

17 Aralık Pazar akşamı ekrana gelen Masterchef All Star son bölümde bir veda daha yaşandı. İzleyenlerin Masterchef elenen kim sorusu yanıt buldu. Masterchef son hafta Kırmızı takım kaptanlığı yapan Dilara veda etti. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu şeflerin yer aldığı Masterchef son bölümde bıldırcın ve börülce konseptli yemekler yapıldı. İlk etapta Barbaros 20,5, Esra 15,5, Batuhan 18 ve Dilara 17 puan aldı. Gecenin ikinci etabında Danilo şefin tatlısını yapan yarışmacılar arasında en yüksek puanı Batuhan aldı. Batuhan, Barbaros ve Esra puanlarıyla kendini kurtardı. 31,5 puan toplayan Dilara, Masterchef All Star sezonuna 9. olarak veda etti. Masterchef’te kalan isimler şöyle; Eren, Esra, Barbaros, Hasan, Tahsin, Batuhan, Sergen ve Kıvanç




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —