Tarih: 19.12.2022 02:05

Esra Erol’da 15 Yaşındaki Çocuğa Kaçan Gülizar Gündemden Düşmüyor! Son Kararı Saç Baş Yoldurdu! Koca Çaresiz … Çocuklarını Bırakıp Kaçmıştı!

Facebook Twitter Linked-in

Canlı yayına katılan Hasan isimli kişi, eşinin kendisini aldattığını iddia etmişti. Gülizar isimli kadının evden eşyalarını alıp gittiğini ve çocuklarını da bıraktığını ifade eden Hasan’ın sözleri üzerine Esra Erol ve ekibi çalışmalara başlamıştı. 15 yaşında TikTok kullanan bir gence kaçıp giden Gülizar, çok geçmeden bulunmuştu. Şimdiyse herkesi şok edecek bir gelişme daha yaşandı. İşte merak edilen tüm detaylar…

15 yaşındaki Şahin’e kaçan Gülizar, ağızları açık bırakmıştı. Şahin’in babası Bubo isimli şahıs ise önce Gülizar’a sahip çıkmış çok geçmeden “Benim oğlum daha 15 yaşında” diyerek Gülizar’ı yollamıştı. Bir o yana bir bu yana savrulan Gülizar ise “Çok pişmanım, herkesten özür diliyorum. Beynimi yıkadılar. Başta da babamdan özür dilerim. Kolay kolay kimseye güvenmemeyi öğrendim” sözlerini dile getirmişti. Eşi Hasan ise “Bu sefer özür diliyor, yarın yine aynısını yapacak. Ben kesinlikle istemiyorum. Boşanacağım” ifadelerini yer vermişti. İki gözü iki çeşme kalan Gülizar, en sonunda çocukları hatırına Hasan’ı ikna etmişti. Peki, neler oluyor?

Canlı yayına son kez katılan Gülizar, eşi Hasan’la boşanmak istediğini söylemişti ama bu karardan iki isimde vazgeçti. “Çocuklarım için Gülizar’la aynı evi paylaşım” diyen Hasan en sonuna karısı Gülizar’ı affetti. Gülizar’ı sevdiğini açıklayan Hasan, seyircilerin iki gözünü iki çeşme yaptı.

15 yaşındaki bir çocukla kaçan Gülizar, boşandıktan sonra nafaka ödeyeceğini dile getirince şok olmuştu. Tüm bunların yanı sıra Hasan’ın çocukları için yapmış olduğu birikime ne olduğu henüz bilmiyor. Sizler konu hakkında neler düşünüyorsunuz?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —