Tarih: 14.04.2023 13:27

Köksal Toptan: Tartışmaları bırakıp hizmetlerle yarışalım

Facebook Twitter Linked-in

HABER:ŞENOL ÖKSÜZ
Millet İttifakı 2’inci sıra Rize Milletvekili Adayı Köksal Toptan katıldığı canlı yayında Şenol Öksüz’ün sorularını yanıtladı. Rize’ye dair gündemi değerlendiren Toptan “Eğitiminde 70’inci sıradayız, 70'e düştük, yazık değil mi günah değil mi? Rizem 2002 yılından bu yana 3 istedi, 3 verdi. Sonuç işsizlik, eğitim yerlerde sürünüyor. Emniyet müdürlüğünü yıktılar şehrin merkezine yapılacaksa neden yıkıldı? Madem yıkıldı neden harabe duruyor? Bir şehir plancısı, bir akıllı adam yok muydu yatırım işkenceye döner mi? Yatırımı işkenceye çevirmişler” dedi.


‘Rize’ye hizmet etmeye geldim’


Rize’ye hizmet etmeye geldiğini söyleyen Milletvekili Adayı Toptan “Benim maddi manevi hiçbir beklentim yok. Allah şahidimdir Rize’ye hizmet etmeye geldim. Ben bu gençlerin işsizliğini ortadan kaldırmak istiyorum. Benim gencim hayal kuramıyor, düğün hayali kuramıyor, araba alamıyor, ev alma hayali kuran da olur gençliğin hayallerini çaldılar. Sınır kapılarını açsak Türkiye'de genç kalmayacak. 8.500 TL bir maaşla bir genç nasıl geçinecek. Etin kilosu oldu 400 TL en büyük para 200 TL, bir kilo peynir 1 kilo et alamıyoruz. 8.500 TL işi olana da yetmiyor. Bu nasıl adalet, adaletli bir dağıtım şart, hükümetin varlık nedeni budur” şeklinde konuştu.


‘Rizeli hemşerilerimiz ya hizmet için bize oy verecek ya da böyle gidecek’
Toptan “Parayı alıp televizyonlara konuşan gazetecileri de, adının önüne torpil ile profesör ekleyeni de sahte doçentlik alanları da sahte diploma alanları da tüm bunların hepsini biliyorum ama söylemek istemiyorum. Kurumlar yozlaştı peyniri eti soğanı bu fiyatları çıkaran adamın biz sizi düşünüyoruz demeye hakkı yok. Rizeli 4 ekmek alırken 1 kilo çaydan şimdi bir ekmek alıyorsa onu demeye hakkı yok. Kurban Bayramı’nda 15 bin lira alacaksın 15 bin lirayı verene mi oyunu vereceksin yoksa 2000 lirayı verene mi, tercih senin” ifadelerini kullandı.


‘İddialıyım milletvekilliğine devam et diyecek’
Millet İttifakı Rize Milletvekili adayı Toptan “Bizi Rizeli seçerse kesinlikle pişman olmayacak, hizmet nasıl gelir o zaman anlayacaklar. 5 yıl istiyoruz 5 yılın sonunda ‘iyi ki milletvekili oldun’ diye yorumlar alacağım. Ankara'da Rize için yapılan projeleri takip eden adam olacağız, kaç tane memur kadrosu Rize’ye alabilirim, Rize’yi nasıl geliştirebilirim bunun peşinde koşacağım. Millet İttifak cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu da ÇAYKUR işçileri için söz verdi. O’nun sözünü tutması için bizim milletvekili seçtiğiniz zaman ilk işimiz ÇAYKUR’da verilmesi gereken hakların yerine getirilmesidir” dedi.


Rize'de benim milliyetçiliğimi tartışacak adam yok
Tartışmaları bırakıp hizmetlerle yarışalım. Rize’ye bugüne kadar yapılan hizmetleri, yarım kalanları devam ettireceğiz, üzerlerine yenisini ekleyeceğiz. istihdam sağlayacağız, ekonomiyi düzelteceğiz, gençlerimiz hayallerini kuracak seviyeye gelecek, refahımızı yükselteceğiz. Hemşerilerim gençlerim bize inanın. Biz samimiyiz, iyi niyetliyiz, sandığa gittiğinizde millet ittifakına oy verin, sizi kesinlikle pişman etmeyeceğiz” açıklamalarında bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —