Tarih: 23.04.2023 10:47

iPhone 15 Ne Zaman Çıkacak? Nasıl olacak? Bazı Özellikleri

Facebook Twitter Linked-in

Çinli bir haber kanalının yeni bir haberine göre telefonun özellikleri hakkında bir tahmin yürütüldü. Bu tahmine göre telefonun özellikleri bir yazıda gösterildi. Telefonun fiyatı tahminsel olarak 20.000 RMB olarak gözüküyor. Bu fiyat güncel kura göre 3000 dolara denk düşüyor.

Telefonun kamerası ise diğer iPhone modellerine göre çok daha farklı bir kamera tasarımı ile gelecek gibi duruyor. Yeni çıkacak olan model iPhone 14 modelinde olduğu gibi 15 pro ile 15 arasında çok büyük tasarım farklılıkları gösteriyor. Yeni çıkacak olan bu model android telefonlarda kullanılan bir tasarım benzeri kameraya sahip olacak gibi duruyor.

Telefonun Tasarım ve Özellikleri

Yukarıda 15 pro modeli için yapılan bir konsept fikri duruyor. Telefonun arka tasarımında söylediğimiz gibi android telefonlara benzer bir tasarım ile karşımıza çıkıyor.

iPhone 15 pro modeli için yapılan tahmine göre telefonun depolama kapasitesi 512 gb ile 1 tb arasında değişim gösteriyor. Çinli haber kanalının açıklamalarına göre telefonun işlemcisinin 14 modeline göre daha üst düzey bir işlemciyle geleceği tahmin ediliyor.

Telefonun ön tasarımına gelecek olursak 15 pro modelinde tamamen çerçevesiz bir tasarım gelmesi bekleniyor. 15 modelinde ise dynamic island tasarımına benzer bir şekilde tasarım gelmesi bekleniyor. Telefonun yan tasarımında ise birkaç küçük değişiklik yapılması bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —