Tarih: 02.10.2022 13:38

Bakan Kurum'dan İlk Evim İlk İş Yerim Projesi'ne ilişkin açıklama: '2 milyona yakın...'

Facebook Twitter Linked-in

Konya'nın Ereğli ilçesine bağlı Millet Kıraathanes'te gençlerle bir araya gelen kurum, tüm çabalarının ve mücadelelerinin gençliğe daha iyi bir gelecek sağlamak için olduğunu vurguladı. 


 Enstitüsü, "81 ilimizi, yurdumuzu güzelleştirmeye çalışıyoruz. Bu ülkeler Selçuklu'dan Osmanlı'ya, cumhuriyetimizin başladığı yer burası. Kadim ülkelerdeki bu yer de Selçuklu'dur. hanlar yenilendi. . . , bir  kültür merkezi, bir kafe ve bir kütüphane  gençlerimizi karşılıyor. Öte yandan burası özümüzü ve kültürümüzü geleceğe taşıyor."  
 Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde 20 yıldır yaptıkları yatırım ve hizmetlerde gençlerin ortağı olduklarını ifade etti. seslerini dinlemeye devam edeceklerini vurguladı. bu ay burada açılacak. , proje hakkında konuştu İlk evim, ilk işim: 
 "İlk defa gençlerimize  yüzde 20  verdik. Bu proje için kota. 18-30 yaş arası gençlerimiz bu projeye başvurabilirler. Hayatınıza güvenle başlayabilmeniz, daha istikrarlı ve güvenli iş yerinizi açabilmeniz için projemize başladık. Türkiye'de 10 bin istihdam ve 250 bin sosyal konut projesi sunuyoruz. Bu proje için size %20 kontenjan ayırdık. 
 Evsiz gençlerimiz ve yeni evli kardeşlerimiz bu projeden faydalanacaktır. Şartlar sağlanırsa umarım bu projeyi piyango ile değerlendirirler. Gençlerimiz büyük bir özgüven gösterdi. Toplamda yaklaşık 2 milyon genç başvurdu. 


 Cumhurbaşkanımız gençliğimizin bu sesine kulak verdi ve konut yapımı için arsa miktarını 1 milyona çıkardı. Bu anlamda  kayıtlı olduğunuz veya ikamet ettiğiniz yerlerde bu projelere başvurabilirsiniz.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —