Tarih: 25.08.2023 10:21

WWE Süperstarı Bray Wyatt kimdir? Bray Wyatt kaç yaşında neden öldü?

Facebook Twitter Linked-in

WWE Süperstarı Bray Wyatt kimdir? Bray Wyatt kaç yaşında? Bray Wyatt neden öldü? Bray Wyatt nereli? gibi aramaların cevaplarını sizler için araştırdık...

Bray Wyatt kimdir?

Windham Lawrence Rotunda (23 Mayıs 1987'de öldü; Brooksville, Florida - 24 Ağustos 2023) Amerikalı bir profesyonel güreşçiydi.

 

Rotunda'nın, Blackjack Mulligan'ın büyükbabası, babası Mike Rotunda ile arkadaşları Barry ve Kendall Windham'ın izinden gitmesine izin verildi ve üçüncü nesil profesyonel güreşçi oldu. Kardeşi Taylor Rotunda da WWE'de Bo Dallas ring adıyla güreşiyor. WWE'nin gelişim bölgesi olan Florida Şampiyonası Güreşinde (FCW) erkek kardeşiyle birlikte iki kez FCW Florida Takım Şampiyonası'nı kazandı. 2009-2012 yılları arasında FCW'de çeşitli ring isimleri altında yer aldı. Ayrıca 2010 ve 2011 yıllarında The Nexus'un bir üyesi olarak Husky Harris ring adıyla birkaç kez WWE ana kadrosunda yer aldı.

2011'de WWE geliştirme çalışmalarına geri dönen Rotunda, kişiliğini Bray Wyatt olarak değiştirdi ve Wyatt Ailesi'nin kült lider kötü adamı oldu. Grubuyla birlikte ana kadroya ilk çıkışını 2013'te yaptı.[7] Wyatt, SmackDown Takım Şampiyonası'nı bir kez (Randy Orton ve Luke Harper Freebird yönetimi altında), bir kez WWE Şampiyonası'nı ve bir kez de Raw Takım Şampiyonası'nı (Matt Hardy ile) kazandı. Nisan 2019'da, 2018'deki bir aradan sonra Wyatt, Firefly Fun House'un sunucusu olarak çocuk şovmen kişiliğine geri döndü ve daha sonra aynı karakterle birlikte kötü niyetli bir ikinci kişilik "The Fiend" olarak göründü.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —