Tarih: 06.04.2023 23:19

Gülcemal 1. Bölüm İzle Full FOX TV Gülcemal ilk bölüm tek parça izle

Facebook Twitter Linked-in

FOX TV'nin yeni dizisi Gülcemal'in 1. bölümü 6 Nisan günü yayınlandı. Haberimiz içerisinde yeni dizi Gülcemal'in ilk bölümünü izleyebileceğiniz linki bulabilirsiniz... İşte Fox tv Gülcemal 1. bölüm izle dizi izle linki...

GÜLCEMAL KONUSU

Annesinin küçükken terk edip karanlık bir canavara dönüştürdüğü Gülcemal (Murat Ünalmış) ile güzeller güzeli Deva'nın (Melis Sezen) nefretle başlayıp giderek ateş, tutku ve fırtınanın girdabına savrulan aşkını konu alıyor... Gülcemal'in annesiyle olan savaşında, hiç hesapta olmayan aşk mı yoksa yıllardır güttüğü kin mi galip gelecektir? Bedellerle dolu bu yolda Gülcemal, gaddar bir avcıyken açık bir ava mı dönüşecektir? Peki Deva? Nihayet teslim olduğunda, anlayacak mıdır bu aşkın imkansız olduğunu?

GÜLCEMAL OYUNCU KADROSU

Murat Ünalmış (Gülcemal) ve Melis Sezen’i (Deva) bir araya getiren dizide; Edip Tepeli, Nilay Erdönmez, Atilla Şendil, Cahit Gök, Nilüfer Açıkalın, Samet Kaan Kuyucu, Meltem Akçöl, İpek Ayaz Kortunç, Sabahattin Yakut, Gökçem Çoban, Melike Küçük ve Ayda Aksel gibi birbirinden başarılı ve renkli isimler yer alıyor.

GÜLCEMAL NEREDE, HANGİ İLDE ÇEKİLİYOR?

Gülcemal dizisi Bursa'da çekiliyor. Yönetmenliğini Ali Balcı'nın yaptığı, senaryosunu Eda Tezcan'ın yazdığı Gülcemal Bursa'nın ilçelerinde çekiliyor. Ancak dizinin ilerleyen bölümleri İstanbul'da devam edecek.

GÜLCEMAL YENİ BÖLÜM İZLE

Gülcemal dizisinin FOX TV'de 6 Nisan günü yayınlanan 1. bölümünü (ilk bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link.

GÜLCEMAL 1. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —