Tarih: 11.12.2022 15:58

Fenerbahçe yeni stoperini buldu! Ronaldo'nun kabusu olmuştu

Facebook Twitter Linked-in

Fenerbahçe'de scoutlar, Dünya Kupası'nı yakından takip ediyor. Kanarya'nın devre arasında stoper hattına takviye yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

JAWAD EL YAMİQ FENERBAHÇE'NİN GÜNDEMİNDE

Sabah'ın haberine göre; sarı-lacivertli gözlemcilerin, Dünya Kupası'nda etkili bir performans ortaya koyan Fas Milli Takımı'nın stoperi Jawad El Yamiq'i radarına aldığı ifade edildi.

ROMAİN SAİSS'İN PARTNERİ

30 yaşındaki oyuncu, savunmadaki partneri Romain Saiss ile birlikte üst düzey bir performans sergiledi. Fas Milli Takımı şu ana kadar Dünya Kupası'nda kalesinde sadece 1 gol gördü. Bu başarıda Jawad El Yamiq'in da payı oldukça büyük.

RONALDO'YA GEÇİT VERMEDİ

1.93'lük stoper özellikle Fas-Portekiz maçında rakip takımın forvetlerine geçit vermedi. 30 yaşındaki savunmacı özellikle Portekiz'in yıldızı Ronaldo'yu etkili bir şekilde savundu.

SÖZLEŞMESİ 2024'TE BİTİYOR

Jawad El Yamiq'in kulübü Real Valladolid'le 2024 yazına kadar sözleşmesi bulunuyor. Faslı stoperin 1.20 milyon avro piyasa değeri bulunuyor.

2 YIL ÖNCE 250 BİN AVROYA TRANSFER OLDU

Tecrübeli oyuncu kariyerinde; Olympique Khouribga, Raja Casablanca, Genoa, Perugia, Real Zaragoza ve Real Valladolid formalarını giydi. Jawad El Yamiq, 2020 yazında Genoa'dan Real Valladolid'e 250 bin avroya transfer olmuştu.

23 MAÇTA 2 GOL

30 yaşındaki savunmacı Fas Milli Takımı ile toplamda 23 maça çıktı ve 2 gol atma başarısı gösterdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —