Tarih: 07.05.2023 19:22

Tozkoparan İskender Gölge Ne Zaman Başlıyor? | Tabii

Facebook Twitter Linked-in

21 Ekim 2021 tarihinde Trt 1 ekranlarında yayınlanmaya başlamış olan serüven ve fantastik dizidir.

Dizinin yönetmenliğini Bora Onur, Levent Kar ve Kudret Sabancı üstlenirken, senaristliğini Selin Arapkirli ce Cihan Deniz kaleme aldı.

Dizinin başrolünde Çağan Efe Ak, Tuana Naz Tiryaki, Esat Polat Güler, Yağız Kılınç, Ideal Hilal Ziraatçi, Leya Kırşan, Defne Erşen, Deniz Erayvaz, ve Mert Erdoğdu şeklinde çocuk oyuncular içeriyor.

Evlatların büyük ilgi ile takip etmiş olduğu dizi 27 Mart 2022 tarihinde sürem finali yapmıştı. Şimdilerde TRT 1’in yeni gösterim platformu Tabii üstünden sezonu başlamış olacak dizinin yeni sezonu merak edilmeye başladı. Tozkoparan İskender Gölge 3.Sezon Ne Zaman? merak edenler için hadi beraber göz atalım.

Tozkoparan İskender Gölge Konusu

Dizisi konusu: 12 yaşlarında sıradışı kabiliyetlere haiz bir okçu olan İskender, 2020’den yaşamış olduğu döneme geri dönmezse tarihin akışı değişecek.

Dizi Hakkında

Cast

Gökmen Tugral Batuhan – Buyuk Iskender
Çagan Efe Ak – Iskender
Deniz Erayvaz – Arda
Gökhan Atalay – Salih
Yagiz Kilinc – Sinan
Tuana Naz Tiryaki – Asya
Leya Kirsan – Elif
Burak Alkas – Fikri
Cem Uçan – Sultan Alp Arsalan

Tozkoparan İskender Yeni Sezon 1.Bölüm

 

Tozkoparan İskender Gölge Ne vakit?

İlk sezonu 21 Ekim 2021 tarihinde çıkan dizi büyük bir ilgi ile izlenmişti. Mart 2022 tarihinde sürem finali meydana getiren dizi 3.sürem olacak mı derken, Tabii platformunda devam edeceği açıklandı. Dizinin ilk bölümünü gösteren platform 2.kısmı hakkında bir izahat hemen hemen yapmadı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —