Tarih: 20.01.2023 17:43

Kurtlar Vadisi'nin Yayınlanacağı Kanal Belli Oldu!

Facebook Twitter Linked-in

Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Özgü Namal ve birçok ünlü ismin yer aldığı dizi 2003 yılında yayın hayatına başlayan Kurtlar Vadisi, 2005 yılında yayın hayatını sonlandırsa da hala daha fırtınası estirmeye devam ediyor.

Derin devlet, mafya, yeraltı dünyası" ve bunların birbiriyle olan ilişkilerini izlediğimiz dizi, yıllar önce aramızdan ayrılsa da Ölümsüz karakterleri ve senaryosuyla unutulmazlar arasında yer aldı.

Geçtiğimiz aylarda da dizinin hayranlarını sevindiren bir iddia ortaya atılmışmış hatırlarsınız. 'Polat Alemdar' karakteriyle efsaneye dönüşen Necati Şaşmaz, dizinin ocak ayında ekranlara geri döneceğini açıklamıştı."Kurtlar Vadisi'nde 397 bölüm oynadım, ömrümün 20 yılı Kurtlar Vadisi ile geçti. Kıymetli ancak bir o kadar da yorucu bir işti, bu sebeple bir ara verelim diye düşündük. Dizi tekrar istenmeye başladı, nasipse olacak. Sanırım Ocak ayını görürüz başlamak için" ifadelerini kullanmıştı.

Bu müjdeli haberin ardından da Kurtlar Vadisi'nin nerede yayınlanacağı merak edilmişti. Necati Şaşmaz da İbo Show'da yaptığı açıklamayla dizinin televizyonda değil, dijital platformda yayınlanacağını duyurmuştu.

Bu bilgi de dizinin hayranlarını bir miktar üzmüştü. İzleyiciler efsane yapımın televizyonda yayınlanacağını düşünüyordu.

Şimdi ise Yeni Akit, dizinin yayınlanacağı yerle ilgili yeni bir iddia ortaya attı. Yeni bölümlerinin Haziran ayında yayına başlayan Disney'de Kurtlar Vadisi Kaos ismiyle yayınlanacağı belirtildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —